Homepage  / Vedete româneşti

Oana Pellea, prima reacție după mesajul de scuze al Alinei Ceușan. „Nu veti mai repeta gesturi de asemenea fel”

Oana Pellea, prima reacție după mesajul de scuze al Alinei Ceușan. „Nu veti mai repeta gesturi de asemenea fel”
11

de Roxana Mirea,

Oana Pellea a revenit cu un nou mesaj pe contul ei de Facebook, după ce Alina Ceușan și-a prezentat în mod public scuzele pentru gestul său. Creatoarea de conținut s-a fotografiat cu picioarele pe balustradă, într-o sală de teatru, iar actrița Oana Pellea a reacționat, spunând că gestul ei a fost complet nepotrivit. Ulterior, Alina Ceușan s-a confruntat cu un val de critici. Iată ce mesaj a transmis acum Oana Pellea.  

Oana Pellea, după mesajul de scuze al Alinei Ceușan 

Scandalul în care este implicată Alina Ceușan a pornit de la o fotografie postată de Ceușan pe Instagram, în care apare așezată într-o lojă de teatru cu picioarele sprijinite pe balustradă. Această imagine a fost percepută de Oana Pellea ca o lipsă de respect față de spațiul teatral, iar actrița a comentat public pe marginea acestui gest, considerându-l inadecvat pentru un loc dedicat artei și culturii. 

Ulterior, Alina Ceușan a prezentat scuze, explicând că a fost un gest făcut fără intenție de a deranja și că nu a realizat la momentul respectiv impactul pe care l-ar putea avea. Ea a explicat că a fost atrasă de lumină și de decorul teatrului pentru fotografii și a recunoscut că nu a gândit complet situația, cerându-și scuze față de Oana Pellea și cei care s-au simțit jigniți.

Actrița Ada Galeș a intervenit și a cerut mai multă toleranță și mai puțină critică față de astfel de greșeli. „Vă sugerez să o luați mai ușor cu hate-ul gratuit online. Vă face rău și vouă și celor pe care îi înjurați, iar comentariile, în apărarea unei balustrade (care nu avea nevoie de apărarea nimănui), pe mine m-au speriat prin misoginie și malițiozitate”, a scris actrița, alături de o imagine în care își sprijină picioarele pe spătarul unui scaun, într-o sală de teatru.  

După mesajul de scuze al Alinei Ceușan, Oana Pellea i-a mulțumit Alinei pentru modul în care a tratat situația. În postarea ei, Oana Pellea a atașat și o parte din mesajul Alinei Ceușan. „Mulțumesc doamnei Alina Ceușan pentru reactia promptă si pentru promisiune. 

Va mulțumesc si pentru faptul că nu veti mai repeta gesturi de asemenea fel când va aflați într-un teatru.  

Vă doresc toate cele bune. 

„Menționez că am șters fotografia respectivă din galerie la sugestia unora dintre voi. Nu am făcut-o să ascund un gest negândit, ci pentru că mi-am dat seama că nu e de postat sau făcut așa ceva. Fiecare om își are greșelile lui și, cu siguranță, era o lecție de învățat. În urma valului de comentarii la această postare, menționez că nu mi-am dorit să jignesc pe nimeni. Deși a fost într-un alt context, este într-o lojă de teatru. Recunosc acum, a fost o greșeală și mi-o asum, nu am văzut așa la momentul respectiv. Înțeleg, într-adevăr, că nu e un gest frumos și nu se va mai repeta”, a scris Alina Ceușan pe Instagram”, a scris Oana Pellea pe Facebook.  

alina ceusanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Mesajul Alinei Ceușan 

Alina Ceușan a explicat că a fost atrasă de atmosfera teatrului și de modul în care arăta sala, fără a realiza că gestul său, de a-și pune picioarele pe balustradă, ar putea fi perceput ca lipsit de respect față de acest spațiu cultural. 

„Pe când Rock nu avea nici 2 ani o prietenă foarte apropiată care e și în online și un prieten coregraf-producător m-au rugat să îi ajut cu o postare pentru promovarea spectacolului muzical, Esmeralda. Vânzarea biletelor evident avea să plătească sala și actorii, dansatorii din spectacol, cheltuielile etc. Nu aveau spectatori. Printre actorii de pe scenă a fost ei și Bebe Cotimanis pe care îl admir.  

Am făcut mai multe postări, stories cu link ca să ajut să vindem bilete. Fară nici o pretenție alta decât să îi văd și eu, pe scenă. A doua zi a fost bine, reușisem să vând destule bilete. Am fost foarte fericită. Și eu și ei.  

Ce comentarii am primit atunci? Multe în registrul “Halal mamă, lași copilul acasă și ieși să te distrezi. Nu puteai să mai aștepți să crească și după aia să mergi la teatru” și altele de gen. Atunci am înțeles (din nou) că orice ai face superi pe cineva.  

Doamna Oana Pellea, vă respect și vă admir. Aveți dreptate. Am greșit punând picioarele pe acea balustradă. Nu a fost o lipsă de respect, ci pur și simplu… nu am gândit limpede. Mi-a plăcut lumina, mi-a plăcut cadrul. Am greșit și îmi pare foarte rău.  

Dar ce lecție dură am primit! Și ce comentarii acide. Nu v-ați fi așteptat, nu? Știu sigur că nu ați făcut postarea gandindu-vă ce fel de comentarii va stârni. Nu-i așa că nu ați vrut să faceți rău? Ieri noapte nici nu am știut pe ce lume sunt, cu copiii unu-n stânga unu-n dreapta, când după zi plină, am ajuns să citesc comentariile…  

Știți că „Puterea celui cu adevărat puternic este să știe că îl poate distruge pe celălalt, să nu o facă și acela să nu știe”. (Marin Preda). Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă, nici autosuficientă… pur și simplu nu mi-am dat seama cât rău fac. Îmi pare foarte rău.  

Ce se va întâmpla acum: atunci când un influencer lasă un mesaj de appolgy stârnește un nou val de reacții: nu a fost sincer, a fost prea detașat, nu a spus din inima, era prea coafată, era prea relaxată, textul a fost prea studiat, mesajul prea lung, ba prea scurt, de fapt nu și-a cerut scuze, ci mai mult a acuzat. Mai bine tăcea. Nu, o reacție trebuia să aibă, dar una bună, nu așa.  

În realitate, nu ați vrea să fiți în pielea unui influencer care trebuie să își ceară scuze. Pentru că e foarte greu să îți ceri scuze. Iar când o faci, oricum ceva nu e bine. Nici dacă nu îți ceri scuze nu e bine.  

Nici dacă scuzele vin prea tărziu nu e bine.  

Mulțumesc doamna Oana Pellea. Vă mulțumesc pentru că deși la început m-ați acuzat, apoi mi-ați luat apărarea în urma comentariilor cu atac la persoană, care au apărut. Îmi pare rău că nu am gândit limpede. Respect și teatrul și sala și actul artistic”, este mesajul transmis de Alina Ceușan.   

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton