Homepage  / Interviul altfel

INTERVIUL ALTFEL. Oana Paraschiv: „Sunt topită după Wenthworth Miller”

INTERVIUL ALTFEL. Oana Paraschiv: „Sunt topită după Wenthworth Miller”

de Redactia Tvmania

Actriţa Oana Paraschiv şi-ar cumpăra un post de radio dacă ar câştiga la Loto, este fascinată de serialul „Prison Break” şi o admiră pe Eugenia Vodă.

Săptămâna asta te-a uimit la TV „exuberanţa cu care au revenit prezentatorii emisiunilor de tip tabloid în încercarea de a ne face pe noi, telespectatorii, să credem că au venit cu ceva nou. De fapt, e aceeaşi Marie cu altă pălărie, după caz, implant de pălărie.”

Cel mai trăsnit personaj TV al momentului ţi se pare: „un personaj cu care veţi face cunoştinţă în noul sezon „Cronicii Cârcotaşilor”, pentru că într-un cuvânt, este savuros”.

Cel mai interesant format TV străin ţi se pare: „Ellen Degeneres Show”, pentru că „gazda ştie să lege o conexiune extraordinară cu invitaţii, indiferent de statutul lor, întreţine întotdeauna o relaţie mai mult decât de amiciţie cu publicul şi toate astea vin pe fondul unei naturaleţi pe care rar o întâlneşti”.

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este: „Marele Gatsby” (2013).

Cel mai recent ai dat search pe Google la: „state de plată” pentru că „mă contraziceam cu un coleg în ceea ce priveşte pronunţia corectă”.

Plăcerea ta vinovată la TV este: „vizionarea emisiunilor de cooking, în ciuda faptului că nu sunt o gurmandă şi nu mă omor după gătit”.

Care a fost ultimul lucru care te-a impresionat? „Declaraţia de dragoste a băiatului pe care îl iubesc cel mai mult, nepoţelul meu de patru ani, Theodor. Din senin, într-o zi, mi-a spus că mă iubeşte. Evident, am râs şi l-am întrebat cum simte el acest lucru. Răspunsul a fost unul halucinant: „aşa simt eu în capul meu” J.”

Ce te ţine trează noaptea? „O carte bună, o petrecere sau un moment special cu iubitul meu.”

Dacă ai juca şi ai câştiga la Loto, cu banii: „aş deveni proprietara unui post de radio”.

Cel mai interesant aspect al job-ului tău este: „conexiunea cu oameni extraordinari şi locuri minunate”.

Cel mai mult o respecţi în TV pe: „Eugenia Vodă”, pentru că „are o capacitate rar întâlnită de a-i face pe invitaţi să se deschidă în faţa ei precum o carte”.

Cel mai bun prieten al tău este: „Cristian Hrubaru” şi l-ai cunoscut „în copilărie”.

Cel mai bun serial pe care l-ai văzut este: „Prison Break”, pentru că „sunt topită după Wenthworth Miller”.

Personajul tău preferat din seriale este: „Michael Scofield din „Prison Break”, pentru că „m-a cucerit pur şi simplu”.

Gadgetul la care nu poţi renunţa este: „telefonul”.

În copilărie, desenele tale animate preferate erau „Captain Planet”, pentru că „îmi plăcea să mă identific cu personajele care aveau abilităţi de a ieşi din orice situaţie”.

Ai cont pe Facebook, pentru că „îmi este foarte uşor să ţin legătura cu prietenii, dar şi cu cei care urmăresc activitatea mea la „Cronica Cârcotaşilor””.

Trei lucuri pe care le iei mereu cu tine într-o vacanţă: „pantofii cu toc, pentru orice eventualitate :), placa de întins părul, pentru că, puţină lume ştie, eu sunt creaţă şi tableta.”

Destinaţia perfectă pentru o vacanţă în doi este: „o plajă din Madagascar”.

Din primul tău salariu, ţi-ai cumpărat: „o cutie de bomboane, o tigaie şi un rimel”.

Dacă de mâine ar trebui să-ţi schimbi meseria, te-ai apuca de: „turism, mă văd în postura de ghid”.

Porecla ta în adolescenţă era: „îngeraş”.

Ultima glumă bună pe care ai auzit-o este că: „noul prezentator al „Cronicii Cârcotaşilor” va fi Florin Piersic. M-a amuzat, ştiut fiind faptul că emisiunea are doar două ore pe săptămână, iar domnului Piersic i-ar trebui o lună întreagă să facă doar sumarul :).”

Cartea pe care ţi-ai fi dorit s-o fi scris tu este: „Vânătorii de zmeie” de Khaled Hosseini.

Tu cui i-ai da un Oscar într-o zi? La capitolul interpretări fabuloase sunt câţiva nominalizaţi, cu nume dintre cele mai sonore. Însă, the winner is… Traian Băsescu pentru întreaga activitate în care a mimat rolul de preşedinte, cum n-a mai făcut-o nimeni până în prezent.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton