; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bulan & Oana 1

Oana Paraschiv şi Unguru’ Bulan au gătit gulaş pentru colegii de la Cronică

02 September 2014

Înainte de premiera noului sezon, vedetele Prima TV s-au relaxat, la munte,  într-un weekend gastrocomic.

 [Not a valid template]

Echipa Cârcotaşilor a petrecut ultimul weekend din această vară la Fundăţica, unde, pe lângă o plimbare cu căruţa şi un „zbor' cu tiroliana, a avut loc şi un test în bucătărie. Concret, Unguru Bulan a trebuit să gătească gulaş.  Rezultatul a fost inclus la secţiunea fusion, având în vedere că lângă bucătar s-a aflat şi Oana Paraschiv, care a venit cu know-how moldovenesc.

„Ca toată lumea, ştiu să mănânc spaghetti al dente, roşii cu brânză, buritto sau conserve cu ton, aşa cum ştiu să mănânc bătaie la table şi fussball. La gătit gulaş, însă, nu mă întrece nimeni pe o rază de 1 kilometru. Tocmai de aceea,  micuţa localitate de lângă Rucăr a fost mediul ideal pentru a-mi arăta calităţile de bucătar', s-a laudat Cârcotaşul.

Gulaşul a fost mâncat cu poftă de întreaga echipă a Cronicii care, la final, i-a aplaudat pentru calităţile gastronomice, atât pe el, cât şi pe blonda lui asistentă.

Unguru Bulan, răsplătit cu un şorţ de chef pentru efortul culinar, a mai spus că este pregătit să-şi arate şi talentul de povestitor. Cârcotaşul iubeşte foarte mult România, faţa pitorească a acesteia urmând să fie prezentată cu mult umor în noul sezon.

Cronica Cârcotaşilor revine pe micul ecran din 17 septembrie, numai la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare