; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Oana Paraschiv şi Pepe dau startul show-ului “Naţiune, te cunosc”

17 September 2012

Începând de azi, la Naţiune, te cunosc!', Pepe și Oana Paraschiv vor încearca să afle ce gândesc cu adevărat  românii despre orice, de la politică la economie, de la showbiz la sport.

Două echipe formate din câte trei personalităţi din lumea mondenă, politică sau sportivă se vor strădui să ghicească ce cred românii despre fapte diverse – de la evenimente importante, la adevărate probleme sociale. Toate acestea vor fi confruntate cu părerea majorităţii, care de cele mai multe ori este surprinzătoare.

Opinia publică va fi sondată de un institut de cercetare pe un eşantion reprezentativ. Şi pentru că uneori concluziile nu sunt deloc cele la care s-au aşteptat celebrităţile, Oana Paraschiv, experta emisiunii, va explica rezultatele.

Show-ul consistă în trei runde şi o finală. În prima rundă echipele trebuie să aleagă între două opţiuni, ca de pildă Ce zgomote care se aud de la vecini sunt mai acceptabile ? Când vecinii fac sex sau când vecinii se ceartă?'. În runda a doua cele două echipe trebuie să ghicească dacă majoritatea este sau nu de acord cu diferite afirmaţii, precum Dacă aţi avea acum un copil, i-aţi da numele de Traian?'

În finală, fiecare membru al celor două echipe se confruntă faţă în faţă. În această rundă importantă este exactitatea. Fiecare trebuie să ghicească procentul cu care majoritatea a răspuns afirmativ la diferite întrebări, ca de exemplu Contează mărimea?'. Cine este mai aproape de procentul real câştiga punctele.

UPDATE: În prima ediție, Maria Cârneci, Ionuț Iftimoaie, Jean de la Craiova, Liviu Vârciu, Cristina Stamate și Cosmina Păsărin vor încerca să demonstreze  că îi cunosc pe români.

natiune-22

Picture 1 of 3

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare