Homepage  / Vedete româneşti

Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, de la Asia Express la Chefi la cuțite. „Știe toată lumea că suntem șomeri”

Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, de la Asia Express la Chefi la cuțite. „Știe toată lumea că suntem șomeri”
20

de Cătălina Matei,

După ce la începutul lunii octombrie, Mihai Găinușă anunța sfârșitul colaborării dintre el și partenera sa de la „Asia Express”, Oana Paraschiv, cu postul de radio Național FM, iată că cei doi se implică și în alte emisiuni de la Antena 1. În vară, au filmat pentru „Poftiți pe la noi”, iar în acest weekend s-au aflat pe platourile de la „Chefi la cuțite”.

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au încheiat colaborarea cu Național FM la începutul acestei luni. Cel care a anunțat încetarea colaborării a fost Mihai. Prezentatorul a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook în care a dat vestea fanilor săi: „Lume, lume! Radio Team Oana şi Mişu vă anunţă că, din păcate, colaborarea cu Naţional FM s-a încheiat. Mulţumim pentru găzduire şi plecăciune ascultătorilor noştri dragi. Revenim curând cu detalii despre următoarele noastre proiecte. Urmăriţi-ne aici. Radio Team şi Asia Express continuă”, a fost mesajul acestuia.

Oana Paraschiv și Mihai Găinușă au filmat și pentru „Chefi la cuțite”

După ce s-au întors din aventura ”Asia Express”, cei doi colegi de la radio au avut parte și de alte peripeții, la sfârșitul acestei veri. De data aceasta, în România, căci cei doi au filmat recent pentru noul sezon al emisiunii „Poftiți pe la noi!”, unde Nea Mărin a avut grijă să-i provoace din plin. De data aceasta, Oana și Mihai au făcut echipă cu Sonny Medini și Rikito Watanabe.

Între timp, cei doi au încheiat contractul cu Național FM și continuă colaborarea cu Antena 1. Pe contul său de Instagram, Oana Paraschiv a postat un video filmat în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”, unde continuă filmările pentru noul sezon.

Hei, bună! Dacă vă întrebați ce căuntăm noi aici, la Chefi la cuțite… Oana, ce căutăm noi aici?”, spune Mihai Găinușă în filmulețul cu pricina.

E simplu! Știe toată lumea că suntem șomeri și ne încercăm norocul peste tot. Și am venit la Chefi la cuțite, dăm niște probe și metgem la X Factor, mai ajungem și pe la alte emisiuni de la Antenă… Poate, pe undeva ne potrivim și noi pentu că am văzut câtă lume este îngrijorată…”, continuă Oana cu umor explicația.

Oana Paraschiv și Mihai Găinușă nu au fost singurii concurenți din actualul sezon „Asia Express” care au filmat în acest weekend pentru „Chefi la cuțite”, emisiunea produsă tot de Mona Segall. Din postările de pe InstaStory, la filmările din zilele trecute au fost prezenți și Anca Țurcașiu, Andreea Samson, Victor Slav și Selena, Betty Salam, Cosmin Vîjeu, Carmen Negoiță și Andreea Perețeanu.

Filmari-Chefi-la-cutie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

Mihai Găinușă și aventurile din „Asia Express”, într-o carte

Cum mai multe volume publicate, Mihai Găinușă nu exclude varianta de a ascrie o carte despre toate peripețiile prin care a trecut alături de Oana Paraschiv la „Asia Express”. Ce titlu i-ar da prezentatorul întregii sale experiențe de pe Drumul Zeilor?

Oana-Paraschiv-si-Mihai-Gainusa-10Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 20

S-ar putea chiar să scriu o carte despre experiențele mele. Ca să se vândă cel mai simplu ar fi s-o intitulez Asia Express. Emisiunea are milioane de fani. Nu știu însă dacă am drepturile. Dacă nu, aș putea să-i spun: Ziua în care am cerut de pomană”, ne-a declarat Mihai Găinușă cu ceva timp în urmă, într-un interviu.

Foto: Antena 1; Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton