Homepage  / Televiziune

Oana Paraschiv, în lacrimi la Asia Express 2024. „Am realizat că am o problemă cu mine și că nu mă pot controla”

Oana Paraschiv, în lacrimi la Asia Express 2024. „Am realizat că am o problemă cu mine și că nu mă pot controla”
9

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Asia Express” a fost difuzată miercuri, 4 septembrie 2024, la Antena 1. După o cursă tensionată, echipele au ajuns rând pe rând la Irina Fodor. Concurenții s-au luptat să obțină cea de-a doua imunitate din prima etapă de pe Drumul Zeilor. Pe de altă parte, emoțiile au fost copleșitoare, așa că Oana Paraschiv nu a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi.

Cine a câștigat a doua imunitate la Asia Express – 4 septembrie 2024 

S-a dat o luptă acerbă între echipele care s-au străduit să obțină cea de-a doua imunitate, la Asia Express, în ediția de miercuri, 4 septembrie 2024. Punctul de întâlnire dintre concurenți și Irina Fodor a fost într-o aglomerată piață de noapte. Probele au pus la grea încercare rezistența concurenților, dar și răbdarea, căci autostopul le-a pus probleme. Având în vedere aglomerația exagerată, norocoși au fost cei care au dat de șoferi pricepuți. În timp ce unii concurenți au dat mai multe târcoale pieței de noapte pentru a găsi steagul, alții au fost mai atenți, potrivit a1.ro.  

Când văd steagul ăla roșu, îți dispare orice gând”, au mărturisit Ioana State și Mane Voicu. 

La rândul lor, Carmen Negoiță și sora ei nu au mai ținut cont de traficul infernal și au început să alerge pe jos spre punctul de întâlnire. 

„Așa mi s-au înmuiat genunchii când am văzut-o pe Irina”, a spus și Mihai Găinușă.  

Ei bine, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv sunt cei care au ajuns primii la Irina Fodor în cursa pentru a doua imunitate la Asia Express.

Oana Paraschiv, în lacrimi la Asia Express – 4 septembrie 2024 (3)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Oana Paraschiv, în lacrimi la Asia Express – 4 septembrie 2024

Cum a ajuns la Irina, Oana a început să plângă din cauza emoțiilor care au copleșit-o. 

Nu mă pot controla. Panică, nervi, amorțeli. Și fuga continuă, și stresul de la proba cu Nicolai, și răul din mașină, faptul că atunci am realizat că am o problemă cu mine și că nu mă pot controla în situații de criză”, a spus concurenta Asia Express, sezonul 7. 

Aș vrea să-ți spun că toți de aici suntem oameni și avem momente când simțim că cedăm. Dar toate trec. Vreau să știi că tu ești în siguranță”, a ținut să-i spună Irina Fodor. 

„Părerea mea e că vă implicați destul de mult amândoi. Nu de alta, dar ați ajuns primii la mine”, i-a anunțat apoi aceasta pe cei doi. Acela a fost momentul în care Oana Paraschiv s-a descătușat de emoții. 

Cursa asta pentru imunitate, pentru noi, a fost mai importantă decât pentru ceilalți pentru că era biletul nostru de evadare din ceea ce ne pregăteau ceilalți concurenți pentru că era clar că o să ne voteze”, a adăugat Mihai Găinușă. 

Fericirea a fost cam de scurtă durată pentru că Irina Fodor le-a spus că nu le poate garanta victoria. Pachețelele și ofrandele aduse pot schimba ordinea în clasament. Chiar și așa, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au avut cazarea asigurată. 

Acestea pachețele sunt importante. În funcție de câte ați adus și de cât de bine sunt ele făcute, se pot câștiga minute. Dar asta nu pot să vă spun acum”, a fost anunțul prezentatoarei TV.  

Sursa foto: Antena 1, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton