Homepage  / Televiziune

Oana Niculescu Mizil, la 40 de întrebări cu Denise Rifai. „Cum ați rămas fără bijuterii de aproape un milion de euro?”

Oana Niculescu Mizil, la 40 de întrebări cu Denise Rifai. „Cum ați rămas fără bijuterii de aproape un milion de euro?”
3

de Redactia Tvmania

Femeie de afaceri, Oana Niculescu Mizil face parte din celebra familie Niculescu Mizil, iar trecutul său, marcat de istoria influentă a bunicului său înainte de 1989, i-a adus deseori în presă supranumele de „prințesa comunistă”. Duminica aceasta, cunoscuta femeie de afaceri vine în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D.

Oana Niculescu Mizil, la „40 de întrebări cu Denise Rifai” – 8 septembrie 2024  

Duminica aceasta, la ora 23:00, telespectatorii vor avea ocazia să o descopere pe Oana Niculescu Mizil, în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D.

De-a lungul timpului, Oana Niculescu Mizil a cochetat cu politica, unde a ocupat două mandate de deputat, dar a fost și implicată într-un proces care s-a finalizat cu o condamnare cu suspendare. În plan profesional, aceasta a condus afaceri, abordând domenii precum modă,  bijuterii de lux, industria produselor gourmet de ciocolată.

Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai_Kanal D (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

În ceea ce privește viața personală, povestea sa de iubire cu Marian Vanghelie a fost intens mediatizată, culminând cu obținerea unui ordin de restricție împotriva acestuia. Cei doi au împreună o fiică, iar relația lor a captat interesul tabloidelor ani de-a rândul.

Invitata ediției va răspunde la întrebări care explorează diverse aspecte din viața ei, inclusiv evenimente legate de business-urile sale, esecuri, reusite, dar si pagube materiale inseminate precum  pierderea bijuteriilor sale de lux, în valoare de aproape un milion de euro. În acest context, Oana Niculescu Mizil declară: „Banii pe mine nu mă reprezintă și nu m-au reprezentat niciodată, poate pentru că am avut dintotdeauna”, subliniind astfel o atitudine relaxată față de materialism și lux.

La ce întrebări va răspunde Oana Niculescu Mizil

Ce i-a lipsit printesei comuniste, Oana Mizil?”, “Cum ați rămas fără bijuterii de aproape un milion de Euro?”, “Cum ati ajuns codașa Parlamentului?”, “V-a obligat politica să vă apucați de facultate?”, “V-a bătut Marian Vanghelie?”, “L-ați mai primi înapoi pe Marian Vanghelie?” sunt doar cateva dintre intrebarile adresate invitatei.

Prin intermediul celor 40 de întrebări adresate de Denise Rifai, publicul va avea șansa să afle cât de mândră este Oana Niculescu Mizil de trecutul ei, cât de dulci sunt experiențele prezentului și cât de îndrăznețe sunt planurile sale de viitor.

Nu ratați “40 de intrebari cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D!

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton