Homepage  / Vedete româneşti

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au dezvăluit prima lor fotografie de cuplu. Detaliul care le-a sărit în ochi fanilor

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au dezvăluit prima lor fotografie de cuplu. Detaliul care le-a sărit în ochi fanilor
19

de Cristina Țapu,

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se vor căsători vara aceasta, iar pregătirile de nuntă sunt în plină desfășurare. Recent, cuplul a făcut o surpriză fanilor și a distribuit în mediul online prima fotografie pe care au făcut-o împreună la începutul relației.

Oana și Vlad Gherman au fost cuprinși de nostalgie și au distribuit prima poza în calitate de cuplu

Recent, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au fost cuprinși de nostalgie și au distribuit în mediul online prima fotografie pe care au realizat-o împreună.

prima-poza-impreuna-Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Cu toate că de la acea imagine a trecut ceva vreme, cei doi par la fel de îndrăgostiți și fericiți, iar acest sentiment transpare și în restul fotografiilor pe care le împărtășesc pe conturile lor.

„Prima poză împreună”, au scris Oana Moșneau și Vlad Gherman, în dreptul postării distribuite pe conturile lor de Instagram.

Oana Moșneagu nu și-a ales încă rochia de mireasă

Dacă multe femei își planifică cu atenție ziua nunții și au conturate în minte cele mai mici detalii, de la rochie până la cum vor arăta mesele din restaurant, Oana Moșneagu adoptă o abordare extrem de relaxată. Cu toate că nunta ei este programată pentru luna iunie, Oana rămâne surprinzător de liniștită. 

La cinci luni distanță de ziua cea mare, ea și logodnicul său, Vlad Gherman, au stabilit doar câteva detalii esențiale, cum ar fi locația evenimentului și cine vor fi nașii. Oana nu și-a ales încă rochia de mireasă, dar nu simte presiunea timpului și preferă să nu-și piardă calmul.

Oana Moșneagu a fost cerută în căsătorie chiar în fața publicului

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au logodit pe 11 august 2023. Actorul a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii lui într-un mod aparte, romantic și demn de o piesă de teatru scrisă de William Shakespeare.

Frumosul moment s-a petrecut chiar sub ochii publicului. Nunta va avea loc în data de 24 iunie anul acesta, conform anunțului făcut de actori.

La începutul relației lor, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au apelat la ajutorul unui terapeut de cuplu. Oana Moșneagu și Vlad Gherman au recunoscut că s-au aflat pe marginea prăpastiei. Din fericire, au reușit să ajungă la un compromis, iar acum se pregătesc pentru cea mai importantă zi din viața lor.

Sursă foto:

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton