Homepage  / Vedete româneşti

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc pentru luna de miere. Unde vor merge în vacanță cei doi soți

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc pentru luna de miere. Unde vor merge în vacanță cei doi soți
17

de Roxana Mirea,

Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc pentru luna de miere. Nunta lor a avut loc pe 3 iunie, dar cum mai aveau numeroase proiecte pe care să le termine înainte de a pleca, actorii au amânat vacanța. Totuși, filmările pentru „Lia – soția soțului meu” se apropie cu pași repezi de final, iar Oana și Vlad au ales destinația pentru luna de miere.  

Unde pleacă Oana Moșneagu și Vlad Gherman în luna de miere 

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au căsătorit religios pe 3 iunie, însă nu au putut să plece în luna de miere imediat după nuntă. Cei doi sunt încă la filmările pentru ultimul sezon al serialului „Lia – soția soțului meu”, însă acestea se apropie de final. Așadar, Oana și Vlad vor pleca în curând în vacanță. Cei doi soți au ales pentru luna de miere o locație exotică. Este vorba despre Palma de Mallorca. Cu gândul deja la vacanță, Oana a postat mai multe imagini din vacanța exotică în Filipine. 

„O, Doamne, cât mi-aș fi dorit să postez acum de unde au fost făcute pozele astea, și nu din apartamentul din Bucureștii Noi. 

Suspin după vacanță. Ne-am hotărât la Palma de Mallorca până la urmă, vă mulțumesc pentru toate sugestiile oferite, acum vă rog, dacă aveți recomandări de orice pe această insulă, de la cazare, în ce zonă e mai ok să stai, locuri de vizitat, plaje, restaurante, locuri faine pt cumpărături, suveniruri, terase, activități, orice.. lăsați-le în comentarii, pretty please”, a scris Oana Moșneagu pe Instagram.  

Oana Moșneagu și Vlad Gherman pleacă în vacanță (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, actori în propriul film 

La doar câteva zile de la căsătoria religioasă care a avut loc pe 3 iunie, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au publicat deja și un video cu cel mai important moment din viața lor. Un adevărat scurt-metraj care cuprinde și imagini filmate anterior evenimentului, în care cei doi își mărturisesc dragostea prin intermediul unor scrisori de dragoste. Cadrele surprinse cu cei doi par desprinse dintr-un film de la Hollywood. 

Video-ul conține atât cadre trase cu cei doi în natură, pe malul unui lac, în timp ce își citesc unul altuia scrisori de dragoste, cât și imagini de la nunta care a avut loc pe 2 iunie, montate ca un scurt-metraj. 

video-nunta-oana-mosneagu-si-vlad-gherman-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 17

Vlad Gherman a împărtășit și el emoțiile sale, rememorând începuturile relației lor și cum s-a îndrăgostit de la prima lor conversație: „M-am îndrăgostit de tine de la prima noastră conversație, de acum trei ani. Și tu știi că așa a fost. M-a fermecat felul tău de a fi, de la cum priveai lumea, la principiile tale bine înrădăcinate, sinceritatea ta, determinarea ta de a realiza o mulțime de lucruri în viața asta. Parcă prea scurtă… pe care o avem. M-a cucerit zâmbetul tău și râsul tău cu gura până la urechi și uite unde am ajuns. Urmează să trăim cel mai frumos capitol al relației noastre de până acum. Mă emoționez doar scriind lucrurile astea și mă gândesc doar la imaginea din biserică, te văd lângă mine, în altar”, a continuat să-i spună Vlad jumătății sale. 

„E abia începutul. Îți mulțumesc pentru tot, îți spun asta din suflet, îți mulțumesc că ai avut încredere în mine, ai avut încredere când îmi spuneai că suntem suflete pereche”, spune Oana Moșneagu. 

Sursa Foto: Instagram, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton