Homepage  / Vedete româneşti

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, actori în propriul film. Cei doi își mărturisesc dragostea, în lacrimi, în video-ul de la nuntă

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, actori în propriul film. Cei doi își mărturisesc dragostea, în lacrimi, în video-ul de la nuntă
13

de Cătălina Matei,

La doar câteva zile de la căsătoria religioasă care a avut loc pe 3 iunie, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au publicat deja și un video cu cel mai important moment din viața lor. Un adevărat scurt-metraj care cuprinde și imagini filmate anterior evenimentului, în care cei doi își mărturisesc dragostea prin intermediul unor scrisori de dragoste. Cadrele surprinse cu cei doi par desprinse dintr-un film de la Hollywood.

Suflet preferat de pe Pământ… te iubesc!”, își începe Oana Moșneagu, în prezent Gherman, scrisoarea de dragoste în videoclipul extrem de emoționant pe care cei doi proaspăt căsătoriți l-au împărtășit cu urmăritorii lor de pe rețelele de socializare.

video-nunta-oana-mosneagu-si-vlad-gherman-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Video-ul conține atât cadre trase cu cei doi în natură, pe malul unui lac, în timp ce își citesc unul altuia scrisori de dragoste, cât și imagini de la nunta care a avut loc pe 2 iunie, montate ca un scurt-metraj.

Vlad Gherman a împărtășit și el emoțiile sale, rememorând începuturile relației lor și cum s-a îndrăgostit de la prima lor conversație: „M-am îndrăgostit de tine de la prima noastră conversație, de acum trei ani. Și tu știi că așa a fost. M-a fermecat felul tău de a fi, de la cum priveai lumea, la principiile tale bine înrădăcinate, sinceritatea ta, determinarea ta de a realiza o mulțime de lucruri în viața asta. Parcă prea scurtă… pe care o avem. M-a cucerit zâmbetul tău și râsul tău cu gura până la urechi și uite unde am ajuns. Urmează să trăim cel mai frumos capitol al relației noastre de până acum. Mă emoționez doar scriind lucrurile astea și mă gândesc doar la imaginea din biserică, te văd lângă mine, în altar”, a continuat să-i spună Vlad jumătății sale.

 „E abia începutul. Îți mulțumesc pentru tot, îți spun asta din suflet, îți mulțumesc că ai avut încredere în mine, ai avut încredere când îmi spuneai că suntem suflete pereche”, spune Oana Moșneagu.

Când vor deveni părinți Oana și Vlad Gherman?

Declarațiile de dragoste din video dau de înțeles că Oana Moșneagu și Vlad Gherman își doresc să devină și părinți, în curând.

N-am să te las, n-am să plec pentru că noi suntem suflete pereche. Îmi doresc să ne bucurăm din plin de tot ce urmează să trăim, să ne bucurăm de părinții noștri, de familie și de prieteni și cine știe, poate în curând de un Gherman mic”, a declarat Oana Moșneagu.

Îți mulțumesc că nu ai renunțat să mă cauți, când nici nu știam că sunt pierdut”, a completat Vlad Gherman cu ochii în lacrimi.

Oana Moșneagu a purtat două rochii de mireasă

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu pe 2 iunie, iar după ceremonia religioasă a avut loc o petrecere pe cinste, în timpul căreia mirii și invitații au cântat și au dansat până în zori. La petrecere, Oana a îmbrăcat o altă rochie de mireasă față de cea pe care a purtat-o în timpul zilei, iar alegerea vestimentară i s-a potrivit de minune.

Oana Moșneagu a strălucit cu adevărat în a doua rochie de mireasă pe care a ales să o poarte la petrecerea de nuntă cu Vlad Gherman. Confecționată dintr-un material fluid și ușor, cu o croială elegantă ce îmbină tradiționalul cu modernul, vedeta a făcut o impresionantă declarație de stil prin această a doua opțiune vestimentară.

oana-mosneagu-si-vlad-gherman-nunta-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 13

Partea de sus a rochiei prezenta un decolteu în formă de inimă, ce sublinia frumos gâtul și umerii vedetei. Bretelele căzute adăugau o notă romantică și delicată, completând cu armonie designul general al rochiei. În ceea ce privește accesoriile, Oana Moșneagu a ales un colier statement, de mari dimensiuni.

Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton