Homepage  / Vedete româneşti

Oana Moșneagu, schimbare radicală de look. Cum arată acum actrița din „Lia – Soția soțului meu

Oana Moșneagu, schimbare radicală de look. Cum arată acum actrița din „Lia - Soția soțului meu
16

de Cristina Țapu,

Oana Moșneagu, schimbare radicală de look! În timp ce soțul său a decis să apeleze la ajutorul medicului estetician pentru un implant de păr, Oana a hotărât să viziteze salonul de coafură pentru a-și schimba stilul. Iată cum arată acum îndrăgita actriță!

Oana Moșneagu, schimbare radicală de look

Oana Moșneagu a decis să renunțe la părul lung, așadar a vizitat salonul de coafură, iar rezultatul este unul minunat! Actrița are acum o tunsoare de tip bob, care îi scoate în evidență frumusețea naturală și îi încadrează foarte bine chipul.

„Am mai făcut schimbarea asta acum doi ani, nu am regretat-o, părul crește destul de repede, o să am timp să mă plictisesc de el lung o dată la doi ani de multe ori de acum încolo, fără nicio problemă. Dacă vrei să faci o schimbare de ceva timp, dar încă nu ți-ai făcut curaj, ăsta e semnul tău ca să îți faci programarea la hairstylist și să îți oferi răspuns la întrebarea <>. Părul creșteee, joacă-te un pic cu el dacă asta simți nevoia să o faci”, a scris Oana Moșneagu pe pagina contului personal de Instagram, acolo unde a disstribuit noi imagini cu tunsoarea.

oana mosneagu 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Fanii au fost încântați de schimbarea la care a recurs actrița, așadar au luat cu asalt secțiunea de comentarii: „Super îți stă”/„Superbă!! Îți stă minunat!”/„Perfect de acord cu tine! Foarte bine îți vine noul look!”/„Ador noul look, Oana”/„Îți stă fain așa, Oana! Ești superbă!”, au fost o parte dintre comentariile internauților.

La începutul lunii octombrie, Vlad Gherman a ales să-și facă un implant de păr, intervenția de data aceasta fiind mai complicată decât cea pe care a avut-o acum câțiva ani. Soțul Oanei Moșneagu a postat o fotografie efectuată după procedură și a împărtășit că are nevoie de câteva zile pentru a se recupera și, mai ales, pentru a se odihni.

Actorii Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au trăit „visul unei nopți de vară” pe 2 iunie, așa cum și-au intitulat mult așteptata nuntă. Petrecerea a avut loc în inima pădurii, la Orangeria Iris, loc în care cei aproape 160 de invitați au dansat până dimineața alături de cei doi miri zâmbitori, emoționați și fericiți și de nașii lor, Anca Sigartău și Dragoș Pandele.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au făcut terapia de cuplu

Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au întâlnit pentru prima dată acum câțiva ani, în timpul audițiilor pentru serialul „Fructul oprit”. La acea vreme, ambii erau implicați în alte relații.

Oana-Mosneagu-si-Vlad-GhermanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 16

Destinul i-a adus din nou împreună la filmările pentru „Adela”, unde au devenit apropiați. Surprinzător, cei doi au avut nevoie de terapie de cuplu pentru a depăși obstacolele. Oana este de părere că dacă nu ar fi mers la terapie, astăzi nu ar fi format un cuplu și nu ar fi ajuns să devină soț și soție.

Oana Moșneagu susține că terapia de cuplu i-a ajutat să comunice mai bine și să înțeleagă nevoile pe care fiecare dintre ei le are în cuplu. Cu ajutorul terapeutei, Oana și Vlad au ajuns la un numitor comun și au realizat că împreună le este mai bine decât separat, deși relația lor presupune multă muncă și nu este doar lapte și miere, așa cum este prezentată iubirea în filmele romantice.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton