Homepage  / Vedete româneşti

Oana Moșneagu nu și-a ales rochia de mireasă, deși mai sunt doar cinci luni până la nuntă. Cum decurg pregătirile pentru ziua cea mare

Oana Moșneagu nu și-a ales rochia de mireasă, deși mai sunt doar cinci luni până la nuntă. Cum decurg pregătirile pentru ziua cea mare
17

de Cristina Țapu,

Oana Moșneagu și Vlad Gherman vor deveni soț și soție în vara acestui an, iar pregătirile pentru nuntă sunt în toi. Deși mai sunt doar câteva luni până la ziua cea mare, Oana nu și-a ales încă rochia de mireasă. Iată ce a declarat despre pregătiri!

Oana Moșneagu nu și-a ales rochia de mireasă, deși mai sunt cinci luni până la nuntă

Dacă multe femei își planifică cu atenție ziua nunții și au conturate în minte cele mai mici detalii, de la rochie până la cum vor arăta mesele din restaurant, Oana Moșneagu adoptă o abordare extrem de relaxată. Cu toate că nunta ei este programată pentru luna iunie, Oana rămâne surprinzător de liniștită. Nici măcar după ce s-a întors din vacanță, nu a căzut pradă agitației pregătirilor.

La cinci luni distanță, ea și logodnicul său, Vlad Gherman, au stabilit doar câteva detalii esențiale, cum ar fi locația evenimentului și cine vor fi nașii. Oana nu și-a ales încă rochia de mireasă, dar nu simte presiunea timpului și preferă să nu-și piardă calmul.

Oana MoșneaguIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Ai atins un subiect foarte sensibil pentru că mai avem doar 5 luni până la nuntă, iar la capitolul rochie nu știu de unde, ce, ce model. În linii mari am o direcție, dar nu am găsit ceva care să mi se potrivească 100%. Mai sunt doar 5 luni, nu avem nici biserica nu o știm. Bine că ne știm nașii și locația, formația de cover-uri, că în rest eu sunt pe lângă complet”, a declarat Oana Moșneagu, într-un interviu oferit pentru Ego.ro.

Motivul pentru care Oana nu și-a ales încă rochia de mireasă

Oana Moșneagu a declarat că-și dorește o rochie lejeră, în care se poate mișca liberă și dansa alături de familie și de prieteni. Principalul său obiectiv la nuntă nu este să respecte toate tradițiile și obiceiurile, ci să profite de fiecare secundă din cadrul acestui eveniment atât de special din viața sa.

Mi-aș dori să mă distrez maxim la nunta mea. Evident să se distreze și invitații alături de mine. De fiecare dată când am pus pe mine o rochie de mireasă, condiția esențială a fost să mă simt în ea comod. Pe moment ce mai probam câte o rochie, mai găseam una cu detalii pe umeri care nu-mi permiteau să ridic mult mâinile ca să dansez hore.

Când verificam acest aspect, doamnele de la magazin de multe ori îmi spuneau că o mireasă nu poate să se manifeste cum îmi imaginez eu, mai ales dacă aleg pentru o rochie mai elegantă, că nu pot sta cu mâinile pe sus toată noaptea. Eu însă asta îmi doresc, acesta fiind și motivul pentru care până în momentul de față nu am o rochie de mireasă”, a declarat Oana, în același interviu.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu se vor căsători în iunie 2024

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au logodit pe 11 august 2023. Actorul a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii lui într-un mod aparte, romantic și demn de o piesă de teatru scrisă de William Shakespeare. Frumosul moment s-a petrecut chiar sub ochii publicului. Nunta va avea loc în data de 24 iunie anul acesta, conform anunțului făcut de actori.

La începutul relației lor, Oana Moșneagu și Vlad Gherman au apelat la ajutorul unui terapeut de cuplu. Oana Moșneagu și Vlad Gherman au recunoscut că s-au aflat pe marginea prăpastiei. Din fericire, au reușit să ajungă la un compromis, iar acum se pregătesc pentru cea mai importantă zi din viața lor.

Sursă foto: Instagram Oana Moșneagu – Vlad Gherman

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton