Homepage  / Vedete româneşti

Oana Moșneagu, cea mai adorabilă surpriză de ziua lui Vlad Gherman. „Așa a intrat în cameră la miezul nopții”

Oana Moșneagu, cea mai adorabilă surpriză de ziua lui Vlad Gherman. „Așa a intrat în cameră la miezul nopții”
12

de Roxana Mirea,

Vlad Gherman a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani, iar iubita lui, Oana Moșneagu, l-a surprins în cel mai drăguț mod posibil. Cei doi actori din „Lia - Soția soțului meu” au publicat imaginile pe Instagram. Iată ce a făcut Oana Moșneagu pentru viitorul ei soț, la miezul nopții.  

Oana Moșneagu, surpriză pentru Vlad Gherman de ziua lui 

Vlad Gherman a împlinit vineri, 16 februarie 2024, frumoasa vârstă de 31 de ani, iar viitoarea lui soție, Oana Moșneagu, a avut grijă să-l surprindă în cel mai drăguț mod posibil chiar la miezul nopții. Frumoasa actriță din serialul „Lia – Soția soțului meu”, de la Antena 1, a intrat în cameră cu câteva baloane legate de păr, pe care îl avea aranjat într-un coc. În fiecare mână, avea câte un pahar cu o prăjitură în interior, iar lumânările în forma cifrelor 3 și 1 nu aveau cum să lipsească.  

„La 31 de ani vreau să las un mesaj pentru această fată: Ești sufletul meu preferat de pe Pământ!”, a ascris Vlad Gherman pe Instagram. 

„Așa a intrat Oana în cameră la 00:00. S-a stins și lumânarea de emoție. M-a făcut să râd și să plâng în același timp. Am realizat că viața este alcătuită din momente precum un puzzle la care adaugi în fiecare zi câte o piesă care completează tabloul vieții noastre, iar tu, iubita mea, vreau să faci parte din toate piesele rămase din acest puzzle frumos. Te iubesc”, a mai transmis Vlad Gherman, foarte emoționat de surpriza făcută de iubita lui. 

Oana Moșneagu, surpriză pentru Vlad Gherman de ziua lui  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au ales data nunții 

Cei doi actori au recunoscut că s-au inspirat de la Smiley și Gina Pistol și au ales să își organizeze nunta în același loc. De asemenea, Vlad și Oana au recunoscut că nunta va avea loc anul acesta, în luna iunie. 

„Its a match! Ne-am îndrăgostit la prima vedere și s-a lăsat cu râsete, voie bună și entuziasm (…) Ivona a fost cupidonul întâlnirii noastre cu această superbă locație tip seră în care la anul, într-o zi de început de vară, vom dansa primul dans al vieții noastre împreună. Save the date: iunie 2024”, au scris Vlad Gherman și Oana Moșneagu, pe Instagram. 

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au logodit pe 11 august 2023. Actorul a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii lui într-un mod aparte, romantic și demn de o piesă de teatru scrisă de William Shakespeare. Frumosul moment s-a petrecut chiar sub ochii publicului.  

Vlad Gherman și Oana MoșneaguIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 12

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au jucat amândoi în spectacolul „Îmblânzirea scorpiei”, care s-a jucat de mai multe ori vara aceasta, în curtea Palatului Mogoșoaia. Pe 12 august, la sfârșitul unuia dintre spectacole, Vlad a luat prin surprindere pe toată lumea când a început să vorbească despre el și Oana.   

„Vreau să spun și eu ceva important. Dragostea deschide cele mai aprinse uși. Iubirea ne ajută să fim mai buni, să evoluăm, să ne cunoaștem. Dragostea merită. Dragostea înseamnă muncă, înseamnă grijă, înseamnă toleranță, iertare și lista poate continua. 

Vreau să vă vorbesc puțin despre iubita mea, despre Oana, care de doi ani mă suportă așa cum sunt, cu bune și cu rele, cu traume, cu griji și cel mai important lucru e că Oana m-a ajutat enorm”, a spus actorul, înainte de a se pune în genunchi în fața iubitei lui și a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui.   

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton