Homepage  / Vedete româneşti

Oana Matache și Radu Siffredi, detalii neștiute despre relația lor. Nu și-au putut stăpâni lacrimile. „A trebuit să pierzi aproape tot”

Oana Matache și Radu Siffredi, detalii neștiute despre relația lor. Nu și-au putut stăpâni lacrimile. „A trebuit să pierzi aproape tot”
8

de Roxana Mirea,

Oana Matache și Radu Siffredi au făcut dezvăluiri neașteptate despre relația lor, la Power Couple România, de la Antena 1. Radu nu și-a putut stăpâni lacrimile, iar Oana i-a spus mărturisit cât de mult apreciază că el a trebuit să piardă aproape tot ca ei să fie împreună. „Acum un an, era foarte greu pentru noi și credeam că nu o să se mai termine”, a spus Radu.

Oana Matache și Radu Siffredi, detalii despre relația lor

Relația Oanei Matache cu Radu Siffredi a avut un început abrupt. Înainte de a fi cu Radu, sora Deliei a fost căsătorită cu Răzvan Miheț, împreună cu care are doi copii. Acum, Oana și Radu participă la Power Couple România, de la Antena 1, unde au oferit netalii neștiute despre relația lor, într-o ediție extrem de emoționantă în care partenerii și-au scris scrisori.

Deși nu mă pricep prea bine la cuvinte, vreau să îți povestesc cum s-a simțit pentru mine experiența noastră în Power Couple. Mai știi cât de emoționați și temători am fost la întâlnirea de la aeroport? Ne era teamă că vom fi ciudații clasei și că ne va fi dificil să ne integrăm printre ceilalți și uite-ne acum. Oana și Radu de acum un an ar fi foarte mândri de noi. Aici a aflat că deși ai tot felul de frici, alături de mine ai curajul să le înfrunți și mă mândresc foarte mult cu asta. Am aflat că sunt mai încăpățânată decât credeam eu și că uneori nu te las să mă ajuți, deși sunt vulnerabilă. Am aflat că ne potențăm reciproc, iar pentru mine asta este esența unui Power Couple. Te iubesc și îți mulțumesc că ne-ai adus aici”, i-a scris Oana Matache lui Radu Siffredi.  

Dragă Șobolanco, deși mereu ai fost lângă mine încă din priemele momente ale relației noastre, să vin cu tine la Power Couple m-a făcut să descopăr lucruri despre mine, despre tine și despre noi pe care acasă probabil că nu le-aș fi observat niciodată. Am descoperit că sunt fricos, am descoperit că pot fi prost chiar și atunci când îți spun te iubesc. Am învățat că, deși sunt o persoană cu picioarele pe pământ, câteodată este bine să vin după tine la înălțime și că asta ne va face pe amândoi câștigători. Am trăit experiențe extreme în 3 săptămâni cât nu am trăit toată viața și sunt sigur că le-aș repeta pe toate tot cu tine, lângă mine. Ai fost stâlp, ai fost copil, ai fost femeia de care am avut nevoie, dar cel mai important este că, indiferent de orice, de aici plec lângă o persoană pe care o voi respecta, iubi, aprecia pentru tot restul vieții și deja simt că am câștigat. Am câștigat ceva ce nu am avut niciodată: cel ami bun prieten”, a fost scrisoarea lui Radu pentru iubita lui.  

Oana Matache și Radu Siffredi, declaratii de dragoste la Power Couple Romania (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„A trebuit să pierzi aproape tot ca să fim împreună”

Radu Siffredi îi este foarte recunoscător Oanei pentru tot ce reprezintă ea în viața lui. De asemenea, Oana Matache spune că apreciază enorm de mult că iubitul ei a luptat cu orice preț pentru relația lor.

Acum un an, era foarte greu pentru noi și credeam că nu o să se mai termine, iar acum suntem aici și este minunat. (…) Faptul că realizez că nu am avut niciodată ce am acum, și anume o persoană atât de minunată, care să mă înțeleagă, să mă suporte, să râdă, să sufere cu mine, să fie atât de empatică… Mi se pare că toată viața mea am fost lipsit de oameni cu empatie în jur și este pentru prima dată când simt că cineva mă înțelege cu adevărat. (…) Mi-a dat încredere să trec de orice frică pe care o aveam atunci când am venit aici. (…) Nu cred că mai este nevoie să vorbesc despre iubire pentru că Oana știe că nu am iubit niciodată pe cineva cât de mult o iubesc pe ea”, a mai declarat Radu.  

„Sunt foarte mișcată și în ziua de azi de faptul că a trebuit să pierzi aproape tot ca să fim împreună”, a dezvăluit Oana Matache. 

Sursa Foto: Captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton