Homepage  / Vedete româneşti

Oana Matache și Radu Siffredi nu se lasă afectați de criticile primite. Cei doi au planuri mari de viitor: „Suntem entuziasmați și recunoscători”

Oana Matache și Radu Siffredi nu se lasă afectați de criticile primite. Cei doi au planuri mari de viitor: „Suntem entuziasmați și recunoscători”
7

de Redactia Tvmania

Oana Matache și Radu Siffredi formează, fără îndoială, unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Începutul relației lor a fost marcat de numeroase speculații care i-au afectat, însă cei doi îndrăgostiți sunt pregătiți să lase totul în urmă și să-și concentreze atenția asupra proiectelor care sunt cu adevărat importante pentru ei.

Oana Matache și Radu Siffredi au fost afectați de valul de critici pe care l-au primit la începutul relației

Oana Matache și Radu Siffredi au acceptat provocarea emisiunii Power Couple pentru a se prezenta publicului așa cum sunt ei, cu adevărat și a demontra prejudecățile.

Începutul relației dintre ei doi a fost marcat de controverse, iar Radu nu a fost plăcut de mama Oanei, Gina Matache, care între timp a revenit la sentimente mai bune.

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, la Power Couple România, de la Antena 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cei doi afirmă că au resimțit puternic impactul reacțiilor negative pe care le-au primit, motiv pentru care sunt hotărâți să facă o schimbare și să iasă din această atmosferă de negativism și critici. Cuplul a găsit forța necesară pentru a depăși toate obstacolele, iar acum se gândește cu entuziasm la proiectele viitoare.

„E pentru prima oară când chiar simt o energie nouă la început de an. Suntem entuziasmați și recunoscători pentru tot ce am reușit să aducem în viețile noastre în ultima vreme și simt că am drive să pornesc proiecte pe care le amân de ceva timp.”, a declarat Oana Matache, conform Revistei Viva!

Oana și Radu, adepții unui „altfel” de romantism

De altfel, Oana a dezvăluit amănunte din interiorul cuplului și a dezvăluit că ambii sunt persoane romantice, deși nu în sensul clasic al termenului. Sora Deliei Matache nu se dă în vânt după buchetele mari de flori sau după cinele la lumina lumânării, însă ar spune oricând da unei escapade inedite.

„Nu ne mișcă cina cu lumânare și nici petalele de trandafiri. Însă ne-am sui pe furiș pe o clădire din centrul Bucureștiului ca să ne uităm la apus – genul ăsta de romantic. Nu mă pasionează buchetele de flori, dar de la Radu le primesc cu fluturi în stomac”, a dezăluit Oana.

Cum s-au cunoscut Oana Matache și Radu Siffredi

Oana Matache și Radu Siffredi s-au cunoscut la filmarea unui clip video al unui prieten comun. Nu și-au vorbit atunci, iar Radu a fost cel care ulterior i-a scris mai multe mesaje pe Instagram.

Relația dintre ei a evoluat cu pași repezi, iar prima lor întâlnire a fost una atipică având loc la crematoriul de animale, de unde Oana trebuia să ridice urna câinelui său.

Începutul relației dintre el și Oana Matache nu a fost privit cu ochi buni de către fanii artistei și nici de mama acesteia. Între timp lucrurile au revenit la normal,iar Gina Matache regretă că l-a judecat atât de aspru pe Radu, fără a-l cunoaște cu adevărat.

Sursă foto: Instagram Oana Matache

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton