Homepage  / Vedete româneşti

Oana Ioniță și soțul ei divorțează după 10 ani de căsnicie. Primele declarații

Oana Ioniță și soțul ei divorțează după 10 ani de căsnicie. Primele declarații
7

de Roxana Mirea,

Oana Ioniță și soțul ei, tenorul Florin Budnaru, divorțează, după 10 ani de căsnicie. Fosta „Bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor a făcut primele declarații despre despărțire. Cei doi au împreună doi copii, pe Isabel și pe Maxim.

Oana Ioniță și soțul ei divorțează

Oana Ioniță a anunțat că divorțează de soțul ei, tenorul Florin Budnaru, după 10 ani de căsnicie. Aceasta a publicat o fotografie cu cei doi copii ai săi alături de un mesaj prin care a anunțat despărțirea de Florin Budnaru.

La începutul acestui an am început procedura de divorț între mine și soțul meu. Decizia de a ne despărți a venit în urma diferențelor de viziune pe le avem asupra lucrurilor. Sperăm să trecem cât mai ușor și repede prin acest proces de separare. Îmi doresc să am parte de discreție pentru mine și familia mea, vă mulțumesc că sunteți alături de mine!”, a scris Oana Ioniță pe Facebook.

Procedura de divorț se află în fază incipientă, iar Oana Ioniță și tatăl copiilor ei încă locuiesc împreună.

Suntem la începutul divorţului. Am luat hotărârea la sfârşitul anului trecut şi vom aştepta să vedem cum se desfăşoară tot procesul. Detaliile vor fi analizate, iar hotărârile le va lua tribunalul. Noi am început divorţul, probabil se va continua cu custodia copilului, apoi traseul pe care îl are în mod normal un divorţ. Noi locuim împreună. Copiii locuiesc cu noi”, a mărturisit Oana Ioniță, pentru Spynews.ro.

De ce divorțează Oana Ioniță și Florin Budnaru

Oana Ioniță își dorește ca procesul de divorț să se încheie repede. La mijloc, sunt doi copii, dar și casa pe care au cumpărat-o împreună.

Sperăm ca totul să se desfăşoare cât mai repede. Eu sper! Nu vorbesc în numele lui. E mai complicată situaţia, este vorba şi despre copiii, este vorba şi despre casă. La notar totul este mai rapid, într-adevăr, dacă este de comun acord. Trebuie să stabilească un tribunal custodia, orele de vizită, inclusiv când vine vorba despre casa pe care am cumpărat-o”, a adăugat vedeta.

oana-ionita-si-sotul-ei-divorteaza-dupa-10-ani-de-casnicie.-primele-declaratii-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Oana Ioniță a mai mărturisit că motivul divorțului este reprezentat de neînțelegerile dintre ea și partenerul ei.

Nu ne-am mai înţeles. Noi anul acesta am fi împlinit 10 ani de căsătorie şi lucrurile nu au mai funcţionat între noi. Dar e important să colaborăm pentru binele copiilor. Nu, pe plan profesional suntem separaţi, adică eu am şcoala de dans şi academia de dans şi el are proiectele pe care le desfăşoară la operetă. Nu mai colaborăm nici din punct de vedere al job-ului, fiecare are altă direcţie”, a mai spus Oana Ioniță.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton