Homepage  / Vedete româneşti

Oana Ioniță și fostul soț, decizie surprinzătoare cu privire la custodia copiilor. Ce se întâmplă cu divorțul

Oana Ioniță și fostul soț, decizie surprinzătoare cu privire la custodia copiilor. Ce se întâmplă cu divorțul
6

de Roxana Mirea,

Oana Ioniță și soțul ei, tenorul Florin Budnaru, divorțează, după 10 ani de căsnicie. Recent, fosta „Bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor a anunțat ce decizie au luat ea și fostul partener în ceea ce privește custodia copiilor. Oana Ioniță și Florin Budnaru au doi copii împreună, pe Isabel și Maxim.

Oana Ioniță și fostul soț au stabilit custodia copiilor

La sfârșitul lunii mai, Oana Ioniță a anunțat că divorțează de soțul ei, tenorul Florin Budnaru, după 10 ani de căsnicie. Recent, fosta „Bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor a dezvăluit că ea și fostul partener au decis să aibă custodia comună a copiilor. Așadar, băiatul va locui cu tatăl lui, iar fata va rămâne la Oana.

Custodia este comună. Isabel va locui la mine și Maxim, la Florin. El o să se mute. Vacanțele o să le petrecem împreună. Eu o să merg să îl iau de la școală, să îl ajut cu temele. El vine și îl duce la teatru, astfel încât să aibă un program ca și până acum, să nu simtă ei vreo diferență, de percepție, de iubire, de atașament”, a spus Oana Ioniță, pentru Unica.ro.

Oana Ioniță a spus că divorțul urmează să se pronunțe și că, în cele din urmă, au decis să se separe la notar.

„Trebuie să se pronunțe. Până la urmă am stabilit să facem la notar, dar s-a continuat și în tribunal. Ultima dată când ne-am întâlnit, la tribunal, a durat cinci minute. Ne-am văzut, am spus amândoi că suntem de acord, am semnat. Încercăm să fim niște părinți cât mai buni pentru copii, astfel încât să nu simtă povara despărțirii noastre”, a mai povestit vedeta.

oana-ionita-si-fostul-sot-au-stabilit-custodia-copiilor-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Oana Ioniță și fostul soț locuiesc încă împreună

Coregrafa a realizat încă de anul trecut că mariajul ei cu Florin nu mai funcționează. „Anul trecut. Am vorbit cumva amândoi. Știi cum e, fiecare cărămidă se construiește ca să iasă o construcție destul de mare. Când vine cutremurul, câteodată vine pe neașteptate, dar și destrămarea unei relații se poate întâmpla la fel, cum s-a produs și construcția. Din punctul meu de vedere, în relația mea, ruptura a fost în etape. Nu s-a întâmplat ceva ca să ne dea peste cap. În timp, fiecare și-a văzut altfel interesul și de viața lui”, a povestit Oana.

Oana Ioniță spune că nu se gândește încă la o nouă relație, având în vedere că locuiește împreună cu Florin Budnaru.

„Trebuie să găsești o persoană care să fie pentru tine. Noi locuim încă împreună, până o să se mute Florin, așa că discutăm. Am văzut că în toți anii pe care i-am avut împreună, și în continuare, am fost foarte buni prieteni. Asta e important pentru copii și pentru noi, pentru viitor, să ne înțelegem. Chiar dacă el întâlnește pe cineva sau eu, important e să comunicăm pentru copii”, a mai dezvăluit Oana.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton