; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana Ioniţă si familia

Oana Ioniţă, prima vacanţă cu „Burduşel”

27 August 2014

Oana Ioniţă, care face parte din echipa emisiunii “Cusurgiii”, de la Prima TV, este o mămică împlinită şi fericită. Deşi a născut doar de câteva luni, Oana i-a făcut deja cunoştinţă' micuţului Maxim cu marea.

Oana Ioniţă si familia

Proaspăta familie Budnaru a fost în prima vacanţă în patru la malul Mării Negre. Împreună cu Isabel şi Maxim, Oana şi Florin au pretrecut câteva zile pe litoralul românesc. Dar, având în vedere că mezinul familiei are doar 4 luni şi jumătate, cei doi părinţi nu au reuşit să se relaxeze prea mult în această vacanţă.

Bebe este încă prea mic, aşa că nu ne-am hazardat la o vacanţă în Tahiti sau alte destinaţii exotice. Cu toate astea şi Marea Neagră s-a dovedit o întreagă aventură. Lui Maxim, sau “Burduşel” cum îl alintăm noi, i-a fost greu să se adapteze la schimbarea de mediu. Nu ne-am putut bucura nici de bronz, nici de valurile mării. Singura care a profitat din plin de vacanţă a fostIsabel, care s-a bălăcit cât a fost ziua de lungă', mărturiseşte Oana.

Până la următoarea vacanţă, Oana se pregăteşte pentru revenirea pe micul ecran, alături de Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş, în emisiunea Cusurgiii', de la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare