Homepage  / Televiziune

Oana Ioniță, fostă actriță din „Inimă de țigan”, a venit la MasterChef 2022. „E o tensiune foarte mare”

Oana Ioniță, fostă actriță din „Inimă de țigan”, a venit la MasterChef 2022. „E o tensiune foarte mare”
7

de Roxana Mirea,

Oana Ioniță, fostă actriță din „Inimă de țigan”, a venit la MasterChef România 2022, de la Pro TV. În ediția de aseară, 19 ianuarie, aceasta a venit în fața celor trei chefi cu un piept de rață cu dovleac și prune picante. Care a fost verdictul lui Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu și Chef Hadad.

Oana Ioniță, la MasterChef 2022

Oana Ioniță, în vârstă de 38 de ani, a venit la MasterChef 2022 să demonstreze că știe și să gătească. Aceasta este actriță, model și antreprenor. Ea a devenit cunoscută în special pentrul rolul ei din telenovela „Inimă de țigan”, unde a interpretat-o pe secretara lui Gigi Dumbravă, interpretat de Florin Zamfirescu.

Cariera de actriță mi-am început-o la 21 de ani. Am jucat în prima telenovelă românească, acolo am jucat în câteva episoade. După care, a urmat încă o telenovelă, „Inimă de țigan”, a spus concurenta.

La MasterChef, Oana Ioniță a venit însoțită de cele mai bune prietene ale ei, printre care și Dilly Chilly, fostă concurentă a show-ului culinar de la Pro TV. Aflându-se în fața juraților și fiind copleșită de emoții, Oana și-a dorit să le aibă aproape pe prietenele sale.

Pentru mine este o tensiune foarte mare și chiar am nevoie de fetele astea să fie lângă mine indiferent de rezultatul care va fi”, a spus Oana Ioniță.

Oana-Ionita-la-MasterChef-2022-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Verdictul juraților de la MasterChef 2022

În continuare, Oana Ioniță a menționat că, în sezonul trecut, a susțit-o ea pe Dilly Chilly și că acum a venit rândul ei să fie susținută de prietena sa. „Sezonul trecut am susținut-o eu pe Dilly Chilly și acum a fost rândul ei să facă același lucru pentru mine.”

Oana este pasionată de gătit din copilărie pentru că a crescut cu bunica ei.

„Eu gătesc de mică pentru că am crescut cu bunica mea. Ea era foarte bătrână și gătitul îmi amintește de ea”, a declarat Oana Ioniță, la MasterChef 2022.

În ceea ce privește preparatul ei, cei trei chefi nu s-au arătat foarte impresionați. Răspunsul lui Chef Hadad a fost nu, însă Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu i-au oferit o șansă. Oana Ioniță a primit șorțul MasterChef, dar Radu Dumitrescu a ținut să precizeze că dacă nu ar fi fost pruna picantă, nu ar fi trecut mai departe.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton