Homepage  / Vedete româneşti

Oana Ioniță, declarații surprizătoare despre o nouă căsătorie după divorț. „Mi-a ajuns…”

Oana Ioniță, declarații surprizătoare despre o nouă căsătorie după divorț. „Mi-a ajuns...”
11

de Roxana Mirea,

Oana Ioniță și soțul ei, tenorul Florin Budnaru, au divorțat, după 10 ani de căsnicie. Recent, fosta „Bebelușă” de la Cronica Cârcotașilor a vorbit despre o nouă căsătorie după divorț. Oana a fost prezentă la un târg de nunți, unde a îmbrăcat o rochie de mireasă.  

Oana Ioniță, despre o nouă căsătorie după divorț 

Oana Ioniță și Florin Budnaru au decis să pornească pe drumuri separate. Cei doi dețin custodie comună asupra celor doi copii. Băiatul a ales să locuiască alături de tatăl său, în timp ce fiica locuiește alături de Oana. Fetița a venit pe lume înainte ca Oana să formeze un cuplu alături de Florin, acesta nefiindu-i tată. 

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent pentru Antena Stars, Oana Ioniță a vorbit despre o nouă căsătorie după divorț. Îmbrăcată în rochie de mireasă la un târg de nunți, vedeta a spus că nu mai vrea să ajungă în fața altarului.  

Mi-a ajuns în viață prima căsătorie, și sunt ok. Poate că la un moment dat o să mă reorganizez, nu știu când, deocamdată sunt foarte bine”, a spus Oana Ioniță, potrivit spynews.ro. 

Oana Ioniță, despre o nouă căsătorie după divorț  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Fiul Oanei Ioniță refuză să vorbească cu ea 

Oana suferă nespus întrucât propriul fiu refuză să comunice cu ea și nu este dornic să o vadă. Vedeta a apelat chiar și la ajutorul unui psiholog pentru a reuși să proceseze emoțiile cunplite pe care le resimte. Oana speră să ajungă la o cale de mijloc și să intre din nou în grațiile lui Maxim. 

„Problemele nu erau din cauza lui Florin. Nu m-a deranjat atitudinea, supărarea, divorțul, cât atitudinea lui Max. Faptul că mă respinge propriul meu copil, e grav. 

Pentru orice mamă e o traumă. Am vorbit cu psihologi și nu știu ce soluție să găsesc să fiu în permanent pozitivă, să zâmbesc în continuare în momentul în care propriul meu copil îmi spune că nu vrea să mă vadă, cu toate că nu i-am greșit cu nimic. Nu l-am bătut, am încercat să fiu lângă el și apoi am văzut că de fapt realitatea mea e alta. 

Copilul meu nu mă mai vede așa pentru că i se transmite ceva și mi se spune din partea cealaltă că nu e adevărat, copilul așa simte pentru că nu i se spune, așa consideră copilul”, a declarat coregrafa în cadrul emisiunii Online Story by Cornelia Ionescu”. 

Sursa Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton