; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana Ioniţă a luat lecţii de dans de la coregraful câştigătoarei Eurovision 2012

01 June 2012

Oana continuă să se perfecţioneze în arta dansului şi nu ratează niciun workshop, fie că este în ţară sau în străinătate. Anul trecut, ea a renunţat la vacanţă şi a mers din nou la specializare în Cehia, la Brno, acolo unde se întâlnesc cei mai buni dansatori şi coregrafi din lume.

Unul dintre coregrafi a fost Aus Ninja, pe numele lui Ausben Spotted Eagle Jordan II, cel care a pregătit-o pentru Eurovision pe câştigătoarea concursului, Loreen.

Este un profesor sever şi îmi aduc aminte că la cursul lui am făcut cea mai dureroasă febră musculară. Lucrează mult la detalii şi îi place ca mişcările să fie efectuate cu multă putere, astfel încât mesajul coregrafic să fie transmis evident. A fost o onoare să-l cunosc şi cu ajutorul lui mi-am îmbunătăţit coordonarea.

Momentul cu Loreen Zineb a foarte unul cu impact puternic la public şi, aşa cum m-am aşteptat, a creat ceva unic, iar oamenii au rămas cu siguranţă impresionaţi. Chiar dacă pe scenă se afla un singur interpret, a reuşit să o transforme pe Loreen într-un spectacol de imagine, dans şi dinamism', a spus Oana.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare