; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana Frigescu Badiu este mămică

23 April 2010

Oana Frigescu Badiu, prezentatoarea „Observatorului' de la ora 13 şi de la ora 16,  a devenit astăzi mămica unei fetiţe.

Ştirista a născut în această dimineaţă, o fetiţă perfect sănătoasă,  de 3.550 kg şi 52 de cm, evaluată de medici cu notă maximă la naştere. Oana Frigescu Badiu a născut prin cezariană la spitalul Euroclinic din Capitală, operaţia decurgând fără nici un fel de probleme.

„Este cea mai fericită zi a mea. Am trăit nişte sentimente pe care greu le pot descrie în cuvinte.  Sunt nişte trăiri absolut minunate şi parcă nu îmi vine să cred ca este a mea.

Când am auzit-o plângând prima dată,  am simţit că zbor, iar Andrei (n.r. soţul Oanei Frigescu Badiu) este şi el tare emoţionat', a mărturisit după intervenţie Oana Frigescu Badiu.

Micuţa Oanei Frigescu şi a lui Andrei Badiu se va numi Maria şi va rămâne alături de mama sa, în spital, până duminică. Prezentatoarea Observatorului va fi în concediu de maternitate până în luna iunie, în acest timp  Observatorul de la ora 13 si 16 fiind prezentat de Nadina Câmpean.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare