; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana cuzino

Oana Cuzino îndeamnă la calm în privința coronavirusului: „Să nu intrăm în panică. Este doar o situaţie căreia trebuie să ne adaptăm”

13 March 2020

Oana Cuzino face apel la calmul oamenilor în această perioadă grea, în care mulți sunt tot mai îngrijorați în legătură cu răspândirea coronavirusului, care a ajuns deja în foarte multe țări.

Prezentatoarea a postat un filmuleț pe rețelele de socializare în care vorbește despre pandemia de coronavirus. Oana Cuzino susține că, într-adevăr, este o situație neobișnuită pentru generația noastră, iar ideea de carantină sau izolare naște psihoze ce pleacă de la teama fiecăruia dintre noi. Totuși, vedeta încearcă să liniștească oamenii amintind că odată ce temperaturile vor crește, virusul va dispărea de la sine. Răbdarea și adptarea ar trebui să ia locul panicii.

„Dragii mei, este panică, este o situaţie cu totul neobişnuită pentru generaţiile noastre. Poate pentru bunicii şi străbunicii noştri, care au trăit şi vremuri de epidemie şi de război, ar fi fost ceva mai obişnuit. Dar, situaţia este aceasta: nu suntem obişnuiţi ca să trecem prin eventuale situaţii de carantină, de izolare şi asta naşte, din păcate, anumite psihoze, bazate pe starea de anxietate a fiecăruia dintre noi. Ceea ce ar trebui să facem, este, în primul rând, să ne interesăm despre un sistem de setare a aşteptărilor.

 

Ni s-a spus de către foarte multe oficialităţi că toată această stare va dura până pe la sfârşitul lunii aprilie. Sunt convinsă că aceste aşteptări se bazează pe o evaluare ştiinţifică riguroasă şi anume: că acest virus, care are un înveliş lipoproteic nu va rezista temperaturilor crescute'.

Credit foto: Facebook Oana  Cuzino 

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare