; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana carmaciu foto

Oana Cârmaciu, actrița din „Sacrificiul”, a postat prima fotografie cu fiul ei

29 July 2020

La aproape 3 luni de când a născut, actrița Oana Cârmaciu a postat prima fotografie cu fiul ei, Filip, pe care l-a adus pe lume la data de 1 mai. 

 

„N-am vrut să postez nimic cu fața lui. Din multe motive. Apoi am văzut fotografia asta. Poza mea perfectă cu Filip. Poza mea preferată dintotdeauna!', a scris Oana Cârmaciu în descrierea fotografiei. 

 

Actrița a povestit în exclusivitate pentru TVMania că nașterea a fost ușor complicată din cauza restricțiilor cauzate de pandemie, mai ales că la acel moment încă ne aflam în stare de urgență:

„Nașterea a fost ușor complicată. A trebuit să fac testul de coronavirus în regim de urgență, cu 24 de ore înainte de a-l aduce pe lume pe băiețelul meu, întrucât nu am putut face ultimul set de analize necesare la timp, pentru că nu aveam voie să intru în spital, ne-a povestit Oana. Pentru că eram încă în stare de urgență, Oana nu a putut fi însoțită la maternitate: „Nu a avut voie nimeni să vină cu mine. Am avut lacrimi în ochi până când m-am instalat, mai ales că și oboseala își spunea cuvântul. Din cauza emoțiilor nu am dormit cu o noapte înainte. Pe 1 mai, la ora 8 dimineața deja născusem. N-am avut voie să primesc vizite, însă prin intermediul tehnologiei toată familia l-a văzut pe bebe. A fost mai greu pentru psihicul meu. Mi-e frică de spitale. Am mai fost internată o singură dată 24h și atât, nu aveam doar emoții mi a fost frică. Dată fiind situația a fost ok. Greu, dureros dar per total foarte bine. Evident m am liniștit când mi au spus după toate analizele că e perfect sănătos copilul'. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare