; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana Andoni va avea o fetiţă în câteva săptămâni

30 May 2011

Oana AndoniOana Andoni, prezentatoarea Ştirilor Pro TV' de weekend, a intrat din săptămâna aceasta în concediu prenatal. Ştirista a reuşit să ţină departe de ochii presei sarcina sa.

Însărcinată în 36 de săptămâni, Oana Andoni a ales discreţia în ceea ce priveşte viaţa personală (ea a pierdut o sarcină foarte avansată la începutul anului trecut) şi le mulţumeşte celor care i-au înţeles şi respectat decizia.

Este pentru prima dată în 11 ani de când lucrez la Pro TV când lipsesc de la serviciu mai mult de două săptămâni. O să-mi fie dor de telespectatori, de colegii mei din redacţie, de studioul de ştiri, de ritmul de lucru, de tot ce e aici. În câteva săptămâni însă, familia mea va câştiga un nou membru, o fetiţă pe care o aşteptăm cu tot dragul din lume sănătoasă şi voioasă. Aşa că sper ca în curând să pot comunica oamenilor cea mai importantă ştire din viaţa mea, aceea că am născut o fetiţă sănătoasă', spune cu emoţie viitoarea mămică.

Oana Andoni s-a căsătorit în 2006, la Viena, cu Cătalin Stoica, după o relaţie de doi ani şi jumătate.

Până la reîntoarcerea Oanei la serviciu, gazda Ştirilor Pro TV' de la ora 19.00, din fiecare weekend, va fi Monica Dascălu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare