; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana Andoni şi-a botezat fetiţa la Sinaia

19 September 2011

A fost cea mai fericită zi din viaţa mea', spune din toata inimă Oana Andoni, prezentatoarea Ştirilor Pro TV din weekend, despre ziua în care şi-a botezat fetiţa în vârstă de aproape 3 luni.

Ana Erica a fost creştinată la Sinaia, acolo unde şi-a petrecut primele luni din viaţă, pe 8 septembrie, în zi de Sfânta Maria, cu o zi înainte de Sfânta Ana, onomastica ei.

A fost un botez plin de bucurie, într-un cadru intim, alături de cei apropiaţi: de familie şi prieteni', povesteşte vedeta Pro TV.

Primul eveniment important din viaţa micuţei a fost un examen dificil şi pentru părinţii ei care au fost copleşiţi de emoţii şi trăiri intense: Am fost foarte emotionaţi şi extrem de fericiţi. M-am simţit cu adevărat împlinită. A fost cea mai fericită zi din viaţa mea', a mărturisit Oana Andoni.

Chiar dacă nu a părut a fi foarte răbdătoare înainte de eveniment, după ce a fost scăldată în cristelniţă, micuţa Ana Erica s-a liniştit şi a zâmbit tuturor celor prezenţi. Foarte veselă şi comunicativă, Ana Erica nu a vrut să stea departe de prima ei petrecere, aşa că a stat trează întreaga seară şi a dansat împreună cu părinţii, naşii şi bunicii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare