; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana Andoni a născut o fetiţă de nota 10

16 June 2011

Oana Andoni, prezentatoarea Ştirilor Pro TV' de la ora 19.00 din weekend, a născut prin cezariană, în această dimineaţă, o fetiţă perfect sănătoasă. Ana Erica a venit pe lume la ora 09.00 la Clinica Sanador, are 3,100 kg şi 50 de cm, iar prima nota pe care a primit-o când a sosit pe lume a fost 10.

M-am gândit mult la clipa în care îmi voi putea ţine copilul în braţe şi pot să spun că este mai mult decât mi-am imaginat. Sunt copleşită de fericire în aceste momente, iar sentimentul pe care îl încerc nu se compară cu nimic din ce am trăit pâna acum şi nu voi uita niciodată momentul în care am văzut-o pentru prima dată. E un sentiment ce nu se poate descrie în cuvinte şi sunt foarte fericită că trăiesc aşa ceva. Vieţile noastre, a mea şi a soţului meu, sunt deja mult mai bogate şi putem să spunem ca suntem pe deplin împliniţi', a declarat proaspăta mămică, extrem de emoţionată.

Oana Andoni este foarte fericită că are o fetiţă. De fiecare dată când m-am visat cu un copil în braţe, mă vedeam alături de o fetiţă. Întotdeauna m-am imaginat mamă de fetiţă. Dacă primul copil mi-am dorit să fie fată, al doilea poate fi orice', spune fericita mămică.

Oana şi soţul ei nu s-au decis încă cum o vor striga pe micuţa lor, însă au două nume din care pot alege. Ne-am gândit să o cheme Ana, pentru că am vrut să aibă şi un nume de sfânt şi, în plus, este şi foarte apropiat de numele meu. Apoi, am ales Erica pentru ca ne-a plăcut mult amândurora şi ni s-a părut simplu şi frumos.'

Micuţa Ana Erica are camera deja pregătită. Ea a fost amenajată în culori calde, astfel încât să fie o camera luminoasă şi primitoare. Am pregătit camera fetiţei încă de când am intrat în 7 luni. Acum totul este gata şi e aşteptată cu drag acasă!' a spus Oana.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare