; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oamenii TVR, ochii si urechile romanilor la Euro

02 June 2008

TVR va asigura peste 100 de ore de transmisiuni de la Euro 2008, menite sa-l sature si pe cel mai fanatic microbist. In “meniu”, gasim de toate, de la “Euro Stirile” zilnice, pana la electrizantul “Hai Romania!” care precede meciurile nationalei.

Pana sambata, cand fluierul arbitrului va marca oficial debutul partidei Elvetia – Cehia si al Campionatului European de fotbal, angajatii TVR vor forfoti deja in tarisoarele alpine care gazduiesc evenimentul. Cam 60 de comentatori, reporteri, producatori, tehnicieni si invitati speciali si-au stabilit deja cartierul general in Austria si Elvetia. Ochii si urechile dumneavoastra in cantonamentele Romaniei, ale adversarelor sale si in general in culisele Euro 2008 asigura pana pe 29 iunie, cand vom afla noua “regina” a Europei, un regal sportiv cum nu a mai fost altul in istoria televiziunii romanesti.

Tratament “VIP” pentru telespectatori
Inca de acum doua luni, Vlad Enachescu, seful redactiei “Emisiuni – transmisiuni” a departamentului Sport din TVR, promitea cea mai mare desfasurare romaneasca de forte la vreun eveniment sportiv. De onorarea promisiunii se vor asigura, pe langa Enachescu, si colegii sai imprastiati prin boxele comentatorilor de pe toate stadioanele Euro. In ordinea numerelor de pe tricou: Emil Gradinescu, Marian Olaianos, Bogdan Cosmescu, Emil Hossu-Longin si Dragos Bocanaciu.

Ca sa intretina “electricitatea” de dinaintea meciurilor Romaniei, TVR va avea, in premiera pentru tara noastra, o camera de filmat la cabina comentatorilor, de unde vocile postului public vor face interventii in direct. Tot in premiera, Televiziunea Romana va beneficia de “VIP position” la meciurile nationalei noastre, langa oficialii romani si straini, pentru a oferi telespectatorilor informatii si comentarii din “zona fierbinte”. Imediat dupa meci, telespectatorii vor avea parte de interviuri cu jucatorii nostri, din zona vestiarelor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare