; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Meghan Markle (3)

O yankee la curtea reginei Elisabeta a II-a. Meghan Markle nu a cucerit pe cine trebuia

30 March 2017

În timp ce logodna dintre prințul Harry și iubita lui Meghan Markle pare iminentă, specialiștii în complicatele relații cu capetele încoronate explică de ce regina Elisabeta a II-a nu va participa la posibila lor nuntă.

Recenta călătorie a prințului și a actriței la o nuntă în Jamaica, pare să le fi dat idei. Conform informațiilor adunate de Life & Style, fratele lui William ar vrea și el o nuntă pe plajă, într-o insulă din Caraibe. O căsătorie pe care ar vrea s-o organizeze chiar înainte de Crăciun, deci se pregătește deja s-o ceară oficial pe actrița din „Costume'.

 Vezi galeria foto >

Dacă toate astea pot fi zvonuri, în schimb un lucru e sigur: regina Elisabeta a II-a nu are nici cea mai mică intenție să participe la așa ceva. De fapt, așa cum a anunțat, această căsătorie cu o femeie americană, divorțată, nu este chiar ceea ce își dorea ea pentru nepotul său. Surse de la palatul Buckingham au explicat că regina nu are de gând să încalce protocolul. De altfel, ea nu a asistat nici la ceremonia civilă a fiului său, prințul Charles, cu Camilla Parker Bowles, în 2005.

Și nu alt detaliu a agasat-o pe regină și i-a scos-o de tot pe Meghan de la inimă, unde la început părea să fie. Actrița s-a instalat deja la Kensington și s-a apucat să rearanjeze apartamentele prințului Harry după gustul său. Mare greșeală! După cum a aflat National Enquirer, regina Elisabeta nu a fost deloc entuziasmată de gusturile actriței.

„Ce-i prea mult, e prea mult!', a explicat sursa. „Kensington a fost casa multor figuri importante ale familiei, regele William al III-lea, regina Anna a Marii Britanii sau George I al Marii Britanii. Și să vină o americancă și să aranjeze totul după cum vrea ea nu a amuzat-o deloc pe regină'.

Sursa foto: https://www.facebook.com/MeghanMarkleFanPage

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare