; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jeni ion (4)

O tânără fără auz cântă pe scena X Factor, în această seară! „Vocea mea interioară nu poate fi oprită!”

11 September 2020

Marea premieră X Factor din cel de-al nouălea sezon, din această seară, de la ora 20.30, la Antena 1, îi va trece pe Delia, Loredana Groza, Ștefan Bănică și Florin Ristei prin toate stările sufletești. 

De la admirație, la dezaprobare și de la dans până la lacrimi, cei patru jurați vor trece prin toate stările, pentru ca apogeul să fie atins când pe scena X Factor va urca și va cânta o tânără care și-a pierdut auzul încă din primul an de viață, din cauza unei erori medicale. 'Vocea mea interioară nu poate fi oprită!', le-a explicat tânăra celor patru jurați. 

'Ne-a reamintit cât de important este să ne bucurăm de orice moment, chiar dacă pare mai greu, pentru că orice zi pe care o avem pe pământ e o zi frumoasă!', a mărturisit printre lacrimi Loredana Groza.  

Sezonul X Factor cu numărul nouă va avea marea premieră în această seară,  de la ora 20.30, la Antena 1, și aduce nu doar muzică de neoprit, ci și multe reguli noi, pe care concurenții sunt pe cale să le descopere. Totodată, în timp ce jurații vor căuta factorul X în cel de-al nouălea sezon, cei de acasă vor intra în culisele emisiunii cu ajutorul actriței Ilona Brezoianu, în cadrul unei producții care va fi difuzată exclusiv pe canalul oficial de Youtube al emisiunii. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare