Homepage  / Vedete străine

O recunoașteți? Hannah Waddingham, recent câștigătoare a unui Emmy, a fost unul dintre personajele cu sfârșit îngrozitor în „Urzeala tronurilor”

O recunoașteți? Hannah Waddingham, recent câștigătoare a unui Emmy, a fost unul dintre personajele cu sfârșit îngrozitor în „Urzeala tronurilor”

de Vasilica Rogozanu,

Actrița Hannah Waddingham este una dintre câștigătoarele serii la gala Premiile Emmy, ce a avut loc noaptea trecută, ea primind trofeul pentru cea mai bună actriță secundară într-un serial de comedie, „Ted Lasso”, disponibil pe platforma Apple+.

Hannah Waddingham , sursa: Profimedia

La primirea trofeului, din mâinile lui Seth Rogen (care i-a pronunțat în mod greșit numele), Waddingham i-a mulțumit colegului și producătorului Jason Sudeikis, și el premiat. „Jason, mi-ai schimbat viața cu acest rol și, mai important, și viața fetiței mele”, a spus ea, care este la primul Emmy din carieră. „Sincer, sunt atât de privilegiată să lucrez cu tine. Chiar sunt ”, a mărturisit ea.


Citește și:

Cele mai îndrăznețe ținute de la Emmy 2021. Vedetele care au surprins pe covorul roșu




Poate numele superbei actrițe de 47 de ani nu vă spune mare lucru, și nici chipul nu este foarte familiar, deși, l-am văzut adesea în anii trecuți în secvențe virale din „Urzeala tronurilor”.

Timp de opt episoade (din sezoanele 5, 6), am văzut-o în celebrul serial HBO interpretând-o pe Septa Unella, membră devotată a ordinului religios Credința Celor Șapte, cea care o obligă pe Cersei Lannister să își mărturisească păcatele, însoțindu-și acțiunile cu cuvintele „Rușine! Rușine! Rușine!”.

Septa Unella are un sfârșit tragic, Cersei torturând-o în final, înecând-o cu vin, apoi lăsând-o pe mâna lui monstruosului Gregor Clegane. Scena înecului a fost filmată de-a lungul a 10 ore, cu actrița legată de masă, ceea ce i-a provocat traume, a povestit ea ulterior, mărturisind că a fost nevoită să viziteze un psiholog.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton