; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

O recunoaşteţi? Este Thalia costumată de Halloween

31 October 2011

Cântăreaţa mexicană a fost prezentă sâmbătă, 29 octombrie, la petrecerea de Halloween organizată de actriţa Bette Midler în New York şi s-a costumat în personajul La Catrina (scheletul elegant').

Thalia (40 de ani), care apare pe coperta numărului din noiembrie al revistei People en Español', a declarat că se simte mai puternică decât niciodată după ce, anul acesta, i-a murit mama, s-a împăcat cu sora ei mai mare, Laura Zapata, şi a devenit pentru a doua oară mamă.

Azi mă simt mult mai puternică. Cred că este vorba despre o maturitate, despre faptul că am puterea să spun cine sunt şi ce sunt, cu limitele şi calităţile mele, cu momentele de glorie şi cele de slăbiciune. Prioritatea mea în acest moment este dragostea familiei mele, a copiilor, a soţului. Însă, în acelaşi timp, mai am o familie de câteva milioane de fani în lume care aşeaptă un nou proiect din partea mea în muzică sau în actorie. Iar asta îmi dă putere,' le-a spus Thalia celor de People en Español'.

Artista, care lucrează în prezent la un nou album, a mai spus că personalităţile care au inspirat-o de-a lungul vieţii au fost pastorul şi scriitorul american Joel Osteen, Oprah Winfrey şi Prinţesa Diana.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare