; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

O premieră în viața ei. Raluka va fi jurat într o emisiune tv. Ce spune despre proiectul SuperStar

O premieră în viața ei. Raluka va fi jurat într-o emisiune tv. Ce spune despre proiectul „SuperStar”

14 June 2021

După multe apariții în emisiuni televizate în calitate de concurent, Raluka va fi jurat, o premieră în cariera ei. Cântăreața va juriza concurenții de la „SuperStar', un nou show muzical care va intra în grila Pro TV.

În juriul „SuperStar', Raluka îi va avea alături la masa juraților pe Smiley, Marius Moga și Carlas Dreams.

SuperStar este o provocare foarte mare. Nu este cel mai ușor lucru să stai pe un scaun și să decizi soarta unor oameni. Ceea ce știu sigur este că alături de colegii mei vom face alegerea corectă', a declarat artista în vârstă de 31 de ani, citată de Libertatea.ro.

În ce emisiuni a mai apărut Raluka

Raluka a mai participat la mai multe emisiuni de televiziune. De exemplu, ea a făcut echipă cu Ana Banciu la „Asia Express', de la Antena 1, iar cele două au mers împreună și la emisiunea lui „Nea Marin' și la „Te cunosc de undeva'. Despre mutarea ei la Pro TV, Raluka a făcut recent declarații:

„Sunt prima oară jurat, în general. Am fost concurentă la Megastar, au trecut ceva ani, vreo 14 ani. Voi fi jurată și înjurată (râde). E posibil să mă mai înjure lumea. Am avut prima zi de filmare, mă înțeleg foarte bine cu echipa și mă bucur.

Cel mai important lucru este că am o relație foarte bună cu colegii mei de la masa juriului. Am lucrat cu ei. Chiar dacă avem opinii, câteodată diferite.', a povestit Raluka pentru click.ro.

Artista a mai adăugat că a acceptat imediat propunerea venită din partea Pro TV:

„Îmi era dor de o astfel de producție nouă. Nu m-am gândit că pot primi o astfel de propunere, însă am mai avut o astfel de tentativă, dar nu s-a finalizat. Dar m-a bucurat foarte tare când am primit propunerea prin telefon', a mai declarat ea pentru aceeași sursă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare