; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Zulal si Nejat   O poveste de dragoste

Noul serial turcesc la Kanal D: “O poveste de dragoste”

18 June 2012

Din 18 iunie, de la ora 20.00, Kanal D difuzează serialul O poveste de dragoste', o ecranizare captivantă a unei iubiri fără margini, în care suspansul atinge cote maxime. Intrigi de familie, dragoste fără limite şi decoruri fabuloase, acestea sunt ingredientele producţiei care începe la Kanal D.

În O poveste de dragoste' ne reîntâlnim cu Ozcan Deniz, unul dintre cei mai îndrăgiţi actori ai Turciei, cunoscut telespectatorilor din serialul Havin – două vieţi, o dragoste'. Ozcan Deniz interpretează rolul lui Nejat, un tânăr chipeş care se îndrăgosteşte iremediabil de Zulal, rol interpretat Vildan Atasever.

Nejat şi Zulal sunt copiii a două surori care au crescut în aceeaşi casă de la o vârstă fragedă, purtându-se unul cu altul ca frate şi soră. Cu timpul, însă, ei ajuns să se îndrăgostească unul de altul. Ştiind că sunt veri, cei doi s-au îndepărtat unul de celălalt din dorinţa ca familiile lor să nu aibă de suferit.

Nejat, hotărât să îngroape adânc în suflet această iubire imposibilă, pleacă în lume, lăsând-o în urmă pe Zulal. Peste ani, ea îi scrie o scrisoare în care îi povesteşte că tatăl lui este pe cale să moară. Tânărul se întoarce în Istanbul cu gândul de a-şi revedea părintele, dar, în acelaşi timp, abia aşteaptă să o revadă pe Zulal.

Nu lipsesc intrigile de familie

Fahrettin (Levent Yilmaz), tatăl lui Nejat, un om de afaceri înstărit, s-a recăsătorit cu Belkis (Hatice Aslan) după moartea primei soţii, iar Nejat a fost crescut de sora mamei sale, Feride (Hulya Darcan). Actuala soţie are un singur scop:  să îşi însuşească averea soţului „grăbind' moartea acestuia. În ultimele clipe de viaţă, Fahrettin suferă enorm pentru că a fost „forţat' de Belkis să îl alunge pe Nejat din casă imediat după moartea mamei lui.

Urmăriţi, din 18 iunie, de la ora 20.00, în fiecare luni şi marţi, la Kanal D, serialul „O poveste de dragoste', o fascinantă iubire care se consuma la intensitate maximă într-un decor fabulos.

nejat-si-zulal-5

Picture 1 of 3


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare