; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aspirina   Las Fierbinti

O poveste de dragoste interzisă este dezvăluită în această seară, de la 20:30, în Las Fierbinți!

30 October 2018

În aceasă seară, o nouă poveste de dragoste va zgudui ulițele din Las Fierbinți. Într-un moment de sinceritate, Dalida îi va mărturisi prietenei ei, Aspirina, că s-a îndrăgostit până peste cap de Firicel, chiar dacă acesta nu este un bărbat liber. Povestea de dragoste dintre secretara primarului și firebințeanul căsătorit durează de câteva zile, însă nimeni nu a aflat până acum.

 

Speriată ca nu cumva ceilalți săteni să afle de aventura lor, Dalida va recunoaște că între ei există mai mult o atracție fizică. 'Nu știam că există așa ceva, ca Firicel. Dacă-l vezi pe stradă, nu dai doi bani pe el, dar Aspirino, Firicel e dinamită! E ca Lăcătuș când juca la Steaua! Parcă nu l-aș mai lăsa să plece, m-am îndrăgostit de el. Îl iubesc!', îi va spune aceasta prietenei ei.

 

Total împotriva acestei povești, Aspirina va încerca să-i explice că nu e pe drumul cel bun: 'Cum să-ți explic eu? Nu se face așa, Dalido! Te dai o tura cu el și-l lași, cari tot prostul după tine dacă tu-l folosești doar pentru gimnastică? Mă, tu nu poți să te dai cu bicicleta dacă nu e bicicleta ta! Ce nu înțelegi? Măi, Dalido, tu iei tot pomul dacă vrei să mănânci un măr? Nu! Iei și tu câteva mere și lași pomul acolo unde a crescut el!'.

 

Cum se va termina această poveste de dragoste interzisă, dar și cum va ajunge Dorel milionar peste noapte, vedem marți seară, de la ora 20:30, într-un nou episod Las Fierbinți.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare