; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

2_AngelicaVale_DiegoOlivera (1) (1)

O nouă zi, un nou început! Totul despre telenovela de la PRO 2, „Mâine este o nouă zi”

02 April 2019

Pe tronsonul lăsat liber de telenovela „Mama campionului', care a ajuns la final pe 20 martie, Pro 2 ne-a surprins cu o nouă premieră, telenovela „Mâine este o nouă zi' („Y mañana será otro día'), produsă de Televisa în anul 2018.  Producția este difuzată în fiecare zi începând cu ora 18.00. 

 

Serialul „Mâine este o nouă zi' prezintă povestea de viață a Monicăi Rojas (Angélica Vale), o femeie veselă și muncitoare care și-a dedicat întreaga viață jobului. Viața ei se schimbă radical atunci când îl întâlneşte pe Camilo Sarmiento (Diego Olivera), proprietarul companiei la care lucrează. Monica nu este responsabilă doar pentru agenda profesională a șefului ei, ci și pentru viața lui personală. Acest lucru o face să se apropie din ce în ce mai mult de el. Deși este căsătorit și are copii, Monica se îndrăgoștește inevitabil de Camilo, în ciuda faptului că dragostea nu ar fi niciodată reciprocă. Însă o parte din ea speră că lucrurile s-ar putea schimba. Posibilitatea de a avea o relație cu Camilo apare atunci când se așteaptă mai puțin.  După ce află că va muri de cancer, Diana (Alejandra Barros), soția lui Camilo i se confesează Monicăi. Aceasta îi spune că are nevoie de ajutorul ei pentru a-i găsi lui Camilo o femeie care să-l iubească și să-i crească copiii.

Distribuția telenovelei este completată de actorii Estefanía Villarreal („Rebelde'), Emmanuel Palomares („Pe tărâmul dorinței'), Ana Layevska („Chemarea inimii').

Revenire după 10 ani

Protagonista telenovelei, Angélica Vale (43 de ani), este cunoscută publicului pentru rolurile din „La fea mas bella', varianta mexicană a telenovelei columbiene „Betty cea urâtă' sau „Prietene și rivale' , producții cu succes la nivel internațional. De altfel, ultima telenovelă în care a jucat rolul principal este „La fea mas bella', de atunci Angelica s-a îndepărtat de micile ecrane, având exclusiv apariții episodice în anumite seriale din Mexic. Angélica a mărturisit pentru People en Espanol că a primit cu emoție și entuziasm propunerea din partea producătorului Carlos Moreno:

„Cum să spun nu unui rol principal cu o femeie care are 40 de ani? Lucrul acesta nu se întâmplă în fiecare zi! Să revin la Televisa mă face să mă simt completă și privilegiată'. Actița a fost nevoită să facă naveta între Mexic (țara unde s-a filmat telenovela) și Statele Unite, acolo unde s-a stabilit de mai bine de 10 ani, pentru a-și vedea copiii. Însă a mărturisit că atât soțul cât și mama sa, actrița Angélica María, o sprijină în totalitate.

Angelica Vale în telenovela „Amigas y rivales'

Filmări cu provocări 

Pe lângă revenirea Angelicăi Vale, proiectul „Mâine este o nouă zi' a marcat și revenirea la muncă după naștere a actriței Ana Layevska (36 de ani). Aceasta a acceptat să îi dea viață Margaritei de González, la doar 4 luni după ce a născut. Cel mai dificil a fost să stea departe de micuța Masha (foto bulină), însă a găsit sprijin în colegii săi:

„Am acceptat acest proiect pentru că a fost o provocare să văd cum este să  îmbin maternitatea cu viața profesională și să nu dezamăgesc pe nimeni. M-am gândit foarte mult înainte de a accepta, timp în care m-au încercat îndoieli și temeri, dar am primit sprijin din partea echipei de producție și a familiei', a declarat aceasta pentru publicația „Diez minutos'. Ana a reușit să își ia fiica la filmări: „Am luat-o pe Masha pe platourile de filmare, uneori m-a ajutat mama, uneori soacra sau soțul, însă sunt fericită că am revenit!', a completat aceasta.

Ana Layevska și fiica sa Masha

 

Iubire la cote maxime

Actrița Alejandra Barros (47 de ani), cunoscută și din telenovelele „Intrigi în paradis' sau „Raze de lună', trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu omul de afaceri José Gómez Báez. Acesta este omul de care actrița și-a refăcut viața după mai multe relații eșuate și un divorț de tatăl copilului ei. Alejandra, cea care îi dă viață Dianei în telenovela „Mâine este o nouă zi' a declarat pentru publicația TVyNovelas că său partener de viață este un bărbat inteligent, responsabil și care îi înțelege în totalitate meseria de actriță. Imediat după ce a încheiat filmările telenovelei difuzată de Pro 2, Alejandra și partenerul au plecat într-o binemeritată vacanță în Islanda.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare