; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

O noua viata

„O nouă viaţă“, prima telenovelă muzicală românească, revine pe micile ecrane

10 December 2014

Producţia, care derivă din serialul Pariu cu viaţa', are un scenariu inedit, cu piese originale Lala Band, cover-uri celebre, iar la începutul şi finalul fiecărui episod, telespectatorii pot urmări videoblog-uri cu membrii Lala Band.

Acasă Gold va difuza serialul începând de miercuri, 10 decembrie, de la ora 22.00. De joi, episoadele vor putea fi urmărite zilnic de la ora 21.00.

[Not a valid template]

Ce se întâmplă în serial:

Ioana se întoarce din străinătate, unde a fost plecată pentru studii. Când ajunge acasă, află că i-a fost ascuns ceva grav', spune Alina.

Andrei începe O nouă viaţă' destul de încrezător în forţele proprii, îşi deschide un business alături de prietenii săi, relaţia cu Ioana este una liniștită… însă lucrurile nu vor fi roz pentru prea multă vreme!', o completează Dorian.

Adolescenţii care au format Lala Band în Pariu cu viaţa' sunt acum nişte tineri care încearcă să-şi construiască O nouă viaţă'.

Anca suferă de amnezie retrogradă (pierderea parţială a memoriei) în urma unui accident de motocicletă. Vlad, iubitul ei, se învinovăţeşte pentru accident şi se ascunde de prietenii săi, de toată lumea. Ioana tocmai se întoarce de la un master făcut la Paris şi descoperă că familia i-a ascuns accidentul surorii ei, care nu o recunoaşte. Andrei îşi deschide un studio de înregistrări alături de Dima şi Cristi şi Ioana semnează un contract pentru o carieră solo cu impresarul care fură brandul Lala Band!

Vlad lucrează la un depozit de la periferie alături de foştii săi colegi de trupă, Rafael şi Jenel, care sunt implicaţi alături de Pavarotti în diverse combinaţii periculoase. Monica e însărcinată şi stă la Paris cu Ioana. Nu ştie dacă tatăl copilului ei este Dima, soţul ei de care vrea să divortze, sau bărbatul care a violat-o. Sara are un contract cu impresarul Ioanei şi acceptă să cânte în noua formulă a trupei Lala Band, iar Bubu pleacă la studii în străinătate.

Traian, un bărbat care îi răpise în trecut pe copii pentru a-i duce la fetiţa lui bolnavă de cancer, a cărei ultimă dorinţă era să-şi vadă idolii, reapare în viaţa lor cerându-le iertare.

În acest puzzle ale cărui piese par că nu se leagă, există o eminenţă cenuşie care doreşte să distrugă familia Anghel! El este Filip Mărculescu, un avocat bogat, influent, fără scrupule, care vrea să răzbune destrămarea familiei sale. Tatăl lui Filip s-a sinucis după ce, acum 20 de ani, a fost compromis public, sărăcit şi condamnat într-un proces în care Sandu Anghel, în complicitate cu un senator, o judecătoare şi un contabil au făcut în aşa fel încât toată vina să cadă asupra lui. Filip îi atacă pe toţi membrii familiei Anghel, Anca, Ioana, Andrei, Mara, în moduri diferite, regizând problemele pe care aceştia le consideră ghinioane, destin, sau necazuri aparent fără legătură între ele.

Citește și:

Alina Eremia, Dorian Popa şi Bogdan Albulescu, trio amoros în O nouă viaţă'

Serialul Pariu cu viaţa' continuă sub alt nume

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, în distribuţia noului serial de la Acasă

Bebe Cotimanis şi Carmen Tănase joacă din nou împreună în O nouă viaţă'

Alina Chivulescu şi Bogdan Albulescu au primit roluri în O nouă viaţă'

Sore şi Rapha se alătură distribuţiei din O nouă viaţă' (Acasă)

Ana Baniciu, Bubu, Levent şi Gabi vor juca în O nouă viaţă'

Alexia şi Dima devin părinţi într-o căsnicie eşuată în telenovela O nouă viaţă'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare