; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anamaria Prodan Reghecampf va prezenta show ul „Gospodar fără pereche” (2)

Vedetă nouă la Pro TV: Anamaria Prodan Reghecampf va prezenta show-ul „Gospodar fără pereche”

09 May 2017

Anamaria Prodan Reghecampf a intrat în rândul vedetelor Pro TV. Cea mai cunoscută prezență feminină din fotbalul românesc va prezenta reality show-ul „Gospodar fără pereche' („Farmer Wants A Wife'), anunță postul TV prin intermediul unui comunicat.

Anamaria va avea misiunea de a le fi alături gospodarilor și de a-i face pe aceștia să conștientizeze că în viață, pe lângă muncă, mai sunt și alte experiențe care contează. 

M-am născut și am crescut cu Pro TV, iar acest proiect este o provocare unică pentru mine! Știu ce înseamnă viața la țară, nu m-am ferit niciodată de muncă și promit că o să le testez abilitățile de fermieri și, mai ales, dorința de a-și găsi jumătatea atât gospodarilor, cât și doamnelor și domnișoarelor care visează să le fie partenere! Lucrez de ani de zile în fotbal, un domeniu dominat de bărbați, am reușit să îi cunosc pe toți și, mai ales, să le câștig încrederea. Sunt sigură că toate aceste abilități o să mă ajute să îi sfătuiesc pe concurenți și să susțin pe fiecare în parte, atunci când are nevoie. ', a spus Anamaria Prodan Reghecampf.

Fermierii sunt așteptați să se înscrie în show-ul „Gospodar fără pereche'

Zece fermieri vor participa la noul reality show pregătit de Pro TV. Fiecare va selecta zece doamne sau domnișoare moderne, obișnuite cu stilul de viață de la oraș și le va invita să se cunoască mai bine, însă numai cinci dintre ele vor reuși să impresioneze și vor merge în runda următoare. Cele cinci favorite vor avea o întâlnire de grup și, dintre ele, gospodarul va alege numai două care vor trăi alături de el timp de șapte zile la fermă. Cea care va reuși să-l impresioneze pe fermier și să se adapteze stilului lui de viață va fi aleasa acestuia.

Înscrierile pentru primul sezon „Gospodar fără pereche' sunt încă în toi, așa că, dacă ești un gospodar în căutarea sufletului pereche sau cunoști un fermier holtei, sună la numărul de telefon 0728.188.511 și ai toate șansele să îți găsești jumătatea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare