; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

O nouă vacanță pentru Monica Tatoiu. Ce i a plăcut în Panama (6)

O nouă vacanță pentru Monica Tatoiu. Ce i-a plăcut în Panama

26 April 2021

Monica Tatoiu este o iubitoare a vacanțelor exotice, mai ales a acelor destinații puțin aglomerate și la prețuri bune.

Anul acesta, femeia de afaceri a fost plecată deja într-o vacanță în Curaçao. Apoi, de la jumătatea lunii aprilie, ea se află în Panama, unde face scufundări și se bucură de peisajele minunate.

 Vezi galeria foto >

Prin intermediul mai multor postări pe contul personal de Facebook, Monica Tatoiu (64 de ani) a povestit că a ajuns pe malul Pacificului, în Santa Catalina, unde se bucură să audă „doar simfonia valurilor'.

Santa Catalina, pe malul Pacificului, departe de zgomotul infernal al civilizației. Doar simfonia valurilor (…) Astăzi am văzut niște pisici de mare gigantice, diametru de 2 m, și o colonie de stele de mare în care câteva perechi se drăgăleau. Și o murenă mare și verde, care păzea un pui de rechin. Și un de pisici de mare zburătoare. Și am prins la întoarcere o furtună de nota 10.

Tot tacâmul pentru o cantitate suficientă de adrenalină, cât să ucidă o vacă de lapte. Ca să experimentezi trebuie să lași la o parte frica. Puțină inconștiență și mori fericit…', a publicat Monica Tatoiu pe pagina sa de Facebook, acolo unde femeia de afaceri pune multe poze din vacanțele sale.

Monica Tatoiu se va întoarce în țară săptămâna aceasta, scrie click.ro, la timp pentru pregătirile de Paște.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare