; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

O nouă vacanță! Adela Popescu și Radu Vâlcan, sejur în Egipt alături de persoane dragi lor

O nouă vacanță! Adela Popescu și Radu Vâlcan, sejur în Egipt alături de persoane dragi lor

21 April 2021

Pentru a doua oară în 2021, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au făcut bagajele, au luat avionul și au ajuns, câteva ore mai târziu, pe plajă.

După o vacanță în Maldive, petrecută alături de Laura Cosoi și familia sa, cei doi au ales acum ca destinație Egiptul. Au plecat acolo alături de cei doi fii ai lor și niște persoane dragi lor.

Cu cine au plecat Adela și Radu în Egipt

Adela Popescu și Radu Vâlcan au ales, la fel ca alte vedete de la noi, printre care și Oana Roman și Vica Blochina, să își petreacă vacanța în pe tărâm egiptean. 

 Vezi galeria foto >

Adela a povestit, pe Instagram, că a ales să plece acum într-o nouă vacanță pentru că urmează să nască și, o perioadă, nu va mai putea pleca prea departe de casă. 

În cea mai nouă escapadă a lor, Adela și Radu nu sunt singuri. Au plecat alături de cei doi copii ai lor, dar și de fratele actriței, Călin. Nu este pentru prima oară când pleacă în această formulă, după cum demonstrează fotografiile postate pe internet.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

Când se naște cel de-al treilea fiu al Adelei Popescu

Acum câteva zile, tot pe contul său de Instagram, Adela Popescu mărturisea că a început să se simtă rău.

„Azi e prima zi în care mă simt „însărcinată.’ Respir greu, mă mișc greu și am stare accentuată de somnolență’, a scris Adela Popescu pe Instagram.

Tot atunci, Adela a spus că visa la o nouă vacanță:

„Mi-aș dori o vacanță. Și dacă nu plecăm curând într-una, pentru că nasc la mijlocul lui iulie, cred că singura bălăceală de care o să am parte va fi în baia de acasă. Și ce e rău în asta? Sănătoși să fim. Ps. Cred că de la vremea bună de afară mi se trage. Hai cu ploaia, să stau în casă și să nu îmi mai vină idei de-astea utopice’, a fost mesajul scris de Adela Popescu.

 

Adela Popescu a preferat să intre anticipat în concediu pentru a-și proteja sănătatea, având în vedere că în emisiunea pe care o modera la Pro TV, „Vorbește lumea’, intra în contact cu foarte multe persoane. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare