; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aaaaa

O nouă telenovelă la Diva: „Chipul răzbunării”

05 October 2015

„Chipul răzbunării' are premiera la Diva luni, 5 octombrie, de la ora 20.00, iar episoadele vor fi difuzate de luni până vineri, de la 20.00.

[Not a valid template]

Telenovela urmărește povestea lui Diego Mercador (David Chocarro), un tânăr de 30 de ani care a fost eliberat din unitatea psihiatrică a unei închisori din New York, după 20 de ani petrecuţi acolo pentru că în copilărie a orchestrat un masacru în şcoala lui, în urma căruia au murit 7 colegi de clasă. Îşi datorează libertatea eforturilor constante ale psihiatrului său, dr. Antonia Villarroel (Maritza Rodríguez). După ce iese de după gratii, aceasta îi face cunoştinţă cu bărbatul care i-a devenit protector: bancherul de succes Ezequiel Alvarado (Saúl Lisazo), care îi oferă o viaţă şi o identitate noi. Devenit Martin Mendez, reuşeşte să se ascundă de cei care nu i-au uitat trecutul şi care vor neapărat răzbunare. Pe măsură ce încearcă să se adapteze la noua sa viață, Martin are încredere într-o singură persoană: Antonia.

„Chipul răzbunării' este o telenovelă în limba spaniolă, produsă de Telemundo Studios, Miami, are 172 de episoade și este filmată în New York și Miami. Din distribuție fac parte Saúl Lisazo, David Chocarro, Elizabeth Gutierrez, Maritza Rodríguez, Marlene Favela, Roberto Mateos, Jonathan Islas, Felicia Mercado, Gabriela Rivero și alții.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare