; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jason and Kristina

O nouă serie la TLC, „Copiii schimbă totul”

29 March 2016

Momente înspăimântătoare, încântătoare, frustrante și înălțătoare – acestea sunt doar câteva dintre aspectele care apar odată cu viaţa de părinte! TLC urmăreşte schimbările prin care trec patru cupluri din SUA, care au parte de tot felul de probleme, victorii și momente memorabile în primul an de viață al copiilor lor. Emisiunea va avea premiera vineri, 1 aprilie, de la ora 22.00.

Jason and Kristina

Cuplurile prezentate se confruntă cu situaţii diferite, încercând să se descurce în noua lor postură și să-i găsească și copilului un loc în viața lor deja pusă la punct. Făcând eforturi mari ca să stabilească un echilibru între timpul pentru serviciu și timpul pentru copil, străduindu-se să facă față presiunilor din partea celorlalţi membri ai familiei care își dau cu părerea în problemele de creștere a micuților, și, nu în ultimul rând, luptând ca să-și păstreze totuși o relație funcțională cu partenerul lor, fiecare dintre proaspeții părinți va ține minte cu siguranță, pentru tot restul vieții, această perioadă de adaptare și readaptare continuă.

Tyson and Ashley

Programul urmărește evoluția fiecărei familii, pe măsură ce apar bebelușii, încercând să afle ce semnificație are acest eveniment pentru fiecare părinte.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare