; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Un antrenor fermecator 2

O nouă serie începe astăzi la TLC, “Un antrenor fermecător”

07 March 2016

În meseria de model nu se reduce totul doar la ruj și tocuri înalte. Bill Alverson este omul care știe ce contează cu adevărat și a devenit specialist în pregătirea concurentelor pentru interviu, unul dintre cele mai importante segmente ale unui concurs de frumusețe. Extensiile de păr și rochiile superbe sunt floare la ureche: oricine poate avea așa ceva, însă nimeni nu poate mima inteligența și siguranța de sine, dacă nu le are. Noua serie Un antrenor fermecător' are premiera pe TLC, luni, 7 martie, de la ora 21.00.

Un antrenor fermecator 2

Bill este cel mai căutat antrenor pentru concursuri de frumusețe din SUA și totodată omul care a transformat numeroase candidate pline de speranță în câștigătoare ale celor mai prestigioase titluri din branșă. În orășelul Andalusia din Alabama, el este un avocat cunoscut și un tată devotat, cu trei copii. Onestitatea lui totală și uneori de-a dreptul dureroasă l-a transformat într-un veritabil campion, atât în culisele concursurilor de frumusețe, cât și în sala de judecată.

Un antrenor fermecator 3

Seria îl urmărește pe Bill în întâlnirile cu diverse concurente aspirante, pe care le învață să-și aleagă rochia potrivită, să-și compună discursul perfect, să-și pună cel mai bine în valoare talentul și să-și facă o apariție memorabilă pe scenă, devenind centrul atenției. În acest sezon, Bill își asumă misiunea de a le pregăti pe fete din toate punctele de vedere pentru a-și putea revendica în mod justificat coroana.

Un antrenor fermecator 4

Dar sfaturile lui Bill nu se rezumă doar la candidatele concursurilor de frumusețe sau la clienții cabinetului de avocatură. Stilul lui abrupt produce de multe ori scântei și în viața personală, în special în interacțiunea cu familia lui atât de strâns unită. Astfel, Bill se ceartă cu nora lui, Helen Ann pentru ce ar trebui să mănânce sau să poarte aceasta în timpul sarcinii; îi ține predici celei mai mici fiice, Stella, despre băieții cu care ar trebui să se vadă sau nu; îl bate la cap cu diverse abordări de cazuri pe fiul lui cel mai mare, William, care îi este și partener la firma de avocatură; și emite tot felul de păreri cu privire la viitoarea carieră de baschetbalistă a celeilalte fiice, Blanche. Indiferent ce face, Bill nu se sfiește să le spună sincer tuturor celor din familie ce gândește despre ei. Însă orice ar spune el, familia a învățat deja că singura cale de supraviețuire este să-i răspundă lui 'tati' fix cu aceeași monedă și să nu se lase niciodată mai prejos!

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare