; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vanity fair   jenner

O nouă serie-documentar, în premieră, la postul E!: “I Am Cait” începe în august

03 June 2015

I Am Cait', cea mai nouă serie-documentar de la E!, care se bazează pe viața lui Caitlyn Jenner, cunoscută anterior ca Bruce Jenner, va avea premiera pe micile ecrane pe 2 august.

Programul urmărește viața lui Caitlyn ca transsexual, făcând publică povestea acesteia și însoțind-o pe drumul către adaptarea la noua sa viață.

vanity fair - jenner

Noua docu-serie de la E! va arăta publicului ce înseamnă tranziția de la Bruce la Cait pentru membrii familiei, dezvăluind, de asemenea, reacțiile celor din jur. Mai mult, publicul va afla în ce mod sunt afectate relațiile lui Cait cu familia și care sunt noile provocări din viața sa.

Programul format din opt episoade cu durata a câte o oră va avea premiera pe 2 august și va fi difuzat de E! în 120 de țări. „I Am Cait' este produs de Bunim/Murray Productions.

Bruce Jenner, fost campion olimpic la decatlon, vedetă TV şi tatăl vitreg al lui Kim Kardashian, a dezvăluit în luna aprilie, în cadrul unui interviu realizat de Diane Sawyer și difuzat de postul american ABC, că se consideră femeie. Luni, Jenner a apărut pe coperta revistei Vanity Fair.

“Bruce a trebuit mereu să spună o minciună. Caitlyn nu are niciun secret. Odată ce coperta Vanity Fair a apărut, sunt liberă”, a declarat Jenner.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare