; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oscar 2017

O nouă regulă la Oscar, pentru a evita gafele precum cea de la gala din 2017

31 March 2017

Academia Americană de Film – care acordă anual Premiile Oscar – vrea să evite pe viitor confuziile jenante, precum cea din acest an (când s-a anunţat câştigătorul greşit la cea mai importantă categorie a galei, „cel mai bun film'). Aşa că a schimbat regulile din culise, pentru a se asigura că totul merge ca uns de anul viitor încolo, aflăm de pe cnbc.com.

Astfel, de la ediţia cu numărul 90, în culise vor exista trei reprezentanţi ai firmei PricewaterhouseCoopers, nu doi ca până acum. Angajaţii companiei care numără anual voturile din cadrul galei de 83 de ani încoace vor sta doi în stânga şi dreapta scenei şi unul în camera de control (pentru a-l putea anunţa imediat pe regizorul evenimentului, dacă apare vreo greşeală). Acestora li se vor lua, la intrare, dispozitivele mobile (telefoane, tablete), pentru a se asigura că stau cu ochii pe gală şi nu pe Twitter/Instagram/Facebook.

Academia va colabora în continuare cu PwC, dar Brian Cullinan (reprezentatul care a dat-o în bară anul acesta, înmânându-i lui Warren Beatty plicul pentru „cea mai bună actriţă principală', în loc de „cel mai bun film') şi colega lui (Martha Ruiz) nu vor mai fi niciodată prezenţi în culise, la Oscar.

Citește și:

Oscar 2017. De ce a lipsit Brad Pitt de la gala Premiilor Oscar din acest an?

Oscar 2017: Casey Affleck („Manchester by the Sea') a primit trofeul pentru un rol destinat lui Matt Damon

Oscar 2017: lista celor mai importanţi câştigători

Şi totuşi cum a fost posibilă gafa uriaşă de la gala Oscar 2017?!

Filmele premiate cu Oscar din 2000 încoace

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare