; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Top 14

O nouă provocare pentru cei 14 concurenți rămași în competiția „MasterChef”. Ce se întâmplă în această seară

07 October 2019

După o săptămână dificilă în urma căreia alți doi concurenți au părăsit competiția, în această seară, de la ora 22:30, cei 14 concurenți rămași în emisiune continuă lupta pentru marele premiu și pentru titlul de MasterChef! În calea lor stă o nouă provocare care va scoate la iveală nu doar priceperea în bucătărie, ci și simpatiile care s-au creat între concurenți. 

În prima parte a probei, fiecare concurent va alege  un coleg pentru care vrea să gătească și va motiva de ce persoana respectivă i-a devenit apropiată în perioada petrecută împreună. Ingredientele și condimentele alese vor contribui la a-i convinge pe cei trei jurați MasterChef că preparatele au fost gătite cu sufletul și că merită să câștige proba și premiul pus la bătaie! 

Pe cine va alege fiecare și ce discuții vor apărea în urma acestei probe, cine va reuși să impresioneze și să câștige recompensa, vom afla în această seară.! 

De la 22:30, la PRO TV, începe o nouă săptămână în care cei 14 concurenți rămași în competiția MasterChef vor să le demonstreze celor trei jurați că sunt cei mai buni și că merită să ajungă în marea finală! 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare