; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Octavia geamanu

O nouă prezentatoare la Observator Special. Octavia Geamănu ia o pauză

22 September 2016

Începând de azi, telespectatorii Antena 1 se vor întâlni în fiecare seară, de luni până vineri, la Observator Special cu Ana Maria Gheorghe (foto dr.). Prezentatoarea va prelua ștafeta de la colega sa, Octavia Geamănu, care urmează să devină mămică și care a luat o pauză în activitatea TV.

octavia-geamanu-si-ana-maria-gheorghe

„Am primit cu mare, mare bucurie vestea că din această seară o să prezint Observatorul Special. Am intrat în televiziune acum 10 ani și am lucrat în foarte multe proiecte. Când am venit la Antena 1 am început să mă pregătesc pentru știri. Am facut cursurile IMA și am început să ies pe teren să fac reportaje pentru Observator Special. Așa că faptul că voi prezenta acum Specialul este o bucurie foarte mare', spune Ana Maria.

Noua prezentatoare de la Observator Special a devenit și ea mămică acum 9 luni, astfel că înțelege perfect emoțiile și nerăbdarea colegei sale: „Octavia Geamănu este un om minunat. De când e însărcinată vorbim tot timpul numai despre bebeluși. Îi înțeleg nerăbdarea de a fi mamă. Și eu eram fix în același punct anul trecut. Îi promit că voi avea grijă de copilul ei de la serviciu, Observatorul Special', mai spune Ana maria Gheorghe.

Citește și:

Ana Maria Gheorghe este mămică!

Octavia Geamănu (Antena 1) și Marian Ionescu vor avea un băiețel

Octavia Geamănu s-a relaxat în sudul Italiei: 'A fost o vacanţă superbă' | FOTO

FOTO| Octavia Geamănu și Marian Ionescu s-au căsătorit în acest weekend

Octavia Geamănu: „Am mare noroc cu genele moștenite de la părinți'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare