; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Diana_oros 4041

O nouă porție de farse în noua ediție a show-ului “Plasa de stele”

11 August 2016

Vineri, 12 august, ora 20.30, la Antena 1, Adriana Bahmuțeanu, Vasile Muraru, Adriana Trandafir, Chef Florin Dumitrescu și Chef Sorin Bontea se țin de farse, la Plasa de stele'.

diana_oros-4041

Chef Cătălin Scărlătescu, actrița Valentina Fătu și mama Adrianei Bahmuțeanu cad în plasă vineri, 12 august, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor', prezentată de Dan Negru.

Adriana Trandafir se aliază cu Chef Florin Dumitrescu și Chef Sorin Bontea ca să-l păcălească zdravăn pe Chef Scărlătescu. Actrița mărturisește că ideea acestei farse a plecat de la asemănarea izbitoare a lui Cătălin cu… soțul ei. De când a apărut la TV acest om nu mai am liniște, pentru că lumea îl confundă pe soțul meu cu el. Unii chiar mi s-au adresat cu doamna Scărlătescu'', povestește Adriana, în show-ul lui Dan Negru. Ce farsă i-au făcut cei trei lui Scărlătescu, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vinerea aceasta.

diana_oros-4149

În aceeași ediție, Adriana Bahmuțeanu se răzbună pe mama ei, iar Vasile Muraru îi plătește o poliță colegei sale de scenă, Valentina Fătu. Cum anume? Evident, pregătindu-le câte o farsă. Trebuia să-i fac mamei o bucată', pentru că nu mă lasă în nici o dimineață să-mi beau liniștită cafeaua. Are o fixație ca, de la prima oră, să înceapă o discuție despre ce facturi au venit, ce facturi au mai rămas de plătit și așa mai departe… Dar i-am făcut-o și eu, să vadă și ea cum este', spune realizatoarea de la Antena Stars. La rându-i, Vasile Muraru e mulțumit de ceea ce a pus la cale pentru colega sa, Valentina Fătu. Tot timpul, la cabină, râdea de farsele care mi s-au făcut la Plasa de stele'. Acum să vedeți ce i-am pregătit eu!', spune actorul.

Care dintre farsori va fi premiat de jurații Lidia Buble, Dorian Popa și Cătălin Bordea cu trofeul Negrul de Aur', telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, 12 august, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii Plasa de stele – Răzbunarea vedetelor'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare