; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Toto si surorile lui (1)

O nouă nominalizare pentru „Toto și surorile lui”

10 November 2015

„Toto și surorile lui', regizat de Alexander Nanau, este nominalizat la secțiunea Documentar a celei de-a 28-a ediție a Premiilor Academiei Europene de Film. Filmul este produs de HBO Europe și Strada Film, în coproducție cu Alexander Nanau Production și poate fi urmărit pe HBO GO.

[Not a valid template]

În fiecare an, ceremonia onorează cele mai importante realizări ale cinematografiei europene. Premiile Academiei Europene de Film se vor acorda în Berlin, pe 12 decembrie. Varianta editată și subtitrată a ediției de anul acesta a Premiilor Academiei Europene de Film va fi difuzată la HBO pe 19 decembrie, de la ora 18.25.

Alături de „Toto și surorile lui', în competiția pentru cel mai bun documentar au intrat: „A Syrian Love Story', în regia lui Sean McAllister, „Amy' (r. Asif Kapadia), ambele din Marea Britanie; „Dancing with Maria', regizat de Ivan Gergolet (Italia, Argentina, Slovenia), „The Look of Silence', în regia lui Joshua Oppenheimer (Danemarca, Norvegia, Indonezia).

„Toto și surorile lui' este un documentar observațional de lungmetraj, filmat vreme de 14 luni în cartierul Ferentari din București și spune povestea a trei frați (Totonel, Ana și Andreea) nevoiți să se împace cu lipsa mamei și să se maturizeze înainte de vreme. Filmul prezintă copilăria atipică a celor trei și încercările lor de a înlătura obstacolele din drumul către o viață mai bună.

Trailer-ul aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare