; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

In vizor romania

O nouă emisiune la TVR 2. „În vizor, România” începe astăzi

31 October 2016

Din această după-amiază, Alexandra Tiniche și George Dumitrescu prezintă emisiunea „În vizor, România' la TVR 2. Programul, difuzat de luni până joi, în transmisiune directă de la ora 17.00, va aduce în prim-plan discuții despre subiecte importante din domeniul social, probleme ce au impact asupra vieții noastre de zi cu zi.

in-vizor-romania

Şi pentru că este vorba despre o emisiune pentru fiecare dintre noi, cu poveştile dar şi întrebările sau întâmplările din viaţa de zi cu zi, studioul este deschis către mediul virtual. Astfel, publicul poate participa la emisiune prin întrebări concrete, propuneri de subiecte şi comentarii sau reacţii – pe pagina de Facebook a emisiunii, inclusiv prin postarea de poze sau înregistrări video. Toate cu scopul de a avea emisiunea 'În vizor România'  ca o  interfaţă eficientă între cetăţeni şi autorităţile ce trebuie să le soluţioneze problemele.

Proaspăt intrat în echipa TVR 2, George Dumitrescu invită românii să urmărească noul program pentru că: 'În vizor, România este radiografia actualităţii sociale, un program dinamic şi interactiv, în care telespectatorii fac agenda emisiunii alături de noi în rubrica de social media'.

La rândul ei, Alexandra Tiniche, care a prezentat până acum emisiunea „Actual pe 2', mărturiseşte că „va fi o provocare pentru amândoi, dar suntem siguri că, la finalul emisiunii, omul de acasă va şti că şi mâine doreşte să ne fie alături – cu crâmpeiele sale de viaţă, cu problemele şi poveştile proprii. Pentru că, până la urmă, nimeni nu poate trăi fără poveşti, iar 'În vizor, România' este povestea ta, a voastră, a noastră.”

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

1. Raluca Arvat, despre plecarea la TVR 2: „Îmi plac schimbările şi provocările'

2. Noua grilă TVR 2. Raluca Arvat (ex ProTV) prezintă Telejurnalul de la 19.00

3. TVR 1 are, de astăzi, cinci emisiuni de ştiri în grilă

4. TVR se reorganizează editorial: cum arată noile grile de programe

5. FOTO. TVR 2 difuzează serialul japonez „Aripi de mătase'

6. Cătălin Ştefănescu, gazda unei noi emisiuni la TVR 2: „Un portret de secol'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare